Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!*

  Villa Nordrevik

  Vår kund Jakob i Villa Nordrevik:
  – Vi ville skapa en känsla av att poolen ramades in av berget och att den såg lång ut (efter inspiration från ett hotell i Miami).

  Pool Villa Nordrevik

  Pool Villa Nordrevik

  – Poolgiganten kunde helt anpassa måtten på poolen efter våra önskemål och vi kunde fritt välja mått på poolen, säger Jakob.

  Poolbygget

  – Poolgiganten har varit väldigt hjälpsamma under hela planeringen samt även vid bygget av poolen och support har hela tiden bara varit ett telefonsamtal bort.

  Pooltillbehör

  – Vi har nog gått ”all in” med tillbehör till poolen, som rostfria detaljer, RGB-lampor, UV-rening, poolvärmepump och det bästa av allt – vårt svarta lamelltäcke som faktiskt värmer upp poolen med hjälp av solen!

  Slutresultatet

  – Poolen tillför väldigt mycket till utemiljön och det är lika mysigt att bara hänga vid poolen som att bada i den. Trodde kanske vi skulle simträna lite mer, men den har mer blivit en inredningsdetalj och ett mysigt ställe att vara vid. Det är väldigt mysigt att ta ett dopp i poolen även när det är lite sämre väder och planen är att ha igång poolen så länge som möjligt i höst/vinter.

  Poolskötsel

  – Vi trodde nog att det skulle vara jobbigare att sköta poolen, men vi håller bara koll på vattenvärden och följer de instruktioner som mobilappen ger oss. Poolroboten är riktigt bra!

   

  Vill du också förverkliga din pooldröm?

  Kontakta oss

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering