Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!*

  UTOMHUSPOOLER

  SPENDERA MER TID UTE – I EN UTOMHUSPOOL

  En utomhuspool i trädgården lockar till kvalitetstid med familjen. Ett bad är också den perfekta starten på grillfesten med vännerna eller den ultimata avkopplingen för dig själv när du kommer hem efter en stressig arbetsdag.

  Inför poolbygget

  UTOMHUSPOOL I OLIKA STORLEKAR 

  GÖR PLATS FÖR POOLEN

  Våra utomhuspooler är byggda med en isolerande och extremt hållbar konstruktion. Det gör att den klarar att byggas helt ovan mark men den kan också grävas ned helt eller delvis. Poolen går att skräddarsy efter de mått och djup du önskar. Vilken storlek du ska ha på din pool beror på hur många ni är i familjen, vilket syfte du har med poolen men också hur din trädgård och budget ser ut.

  De flesta av våra kunder väljer en pool mellan 4 x 8 meter och 5 x 10 meter och ett djup på 1,5 meter. Tänk igenom storleken noga, gör inte misstaget att köpa en för liten pool. När poolen kommer på plats upplevs den ofta mindre än när du själv mätte upp poolens mått i trädgården. Det är också värt att tänka på plats för umgänge runt utomhuspoolen.

  Ett trädäck blir en härlig sällskapsyta för avkoppling när du vill solbada efter doppet. Hur ska man utforma platsen kring poolen? Här finns våra poolrådgivare behjälpliga för att ge dig de bästa tipsen.

  Poolbelysning förgyller intrycket

  UTOMHUSPOOL GER PLATS FÖR UMGÄNGE 

  BADA I TRÄDGÅRDEN

  När du köper en utomhuspool av oss på Poolgiganten investerar du tid i gemenskap med familj och vänner. Poolen blir snabbt en självklar samlingsplats under sommarhalvårets många ljusa timmar. De flesta väljer att värma upp sin pool för att kunna njuta av den tidigare på våren och längre in på hösten.

  Att ha en alldeles egen oas i trädgården, som en pool innebär, ger dig en plats för avkoppling och rekreation när du som bäst behöver det. Samla familjen för ett gemensamt bad och skapa känslan av semester en gråmulen måndag. Med en pool i trädgården är det lätt att byta skärmtid mot badtid, ökad tid för vattenlekar, motion, aktivitet och rörelse är bra för kropp och själ.

  Att bada tillsammans är ett roligt sätt att umgås med hela familjen.

  Vi kan trädgårdspooler

  En pool kan innebära ett rejält lyft för trädgården. Det blir en naturlig samlingsplats för hela familjen. Poolområdet har dessutom potential att bli ett vackert tillskott till hela tomten. Med rätt detaljer och belysning kan du skapa ett område som lämpar sig lika bra för barnkalas som beachpartyn.

  Vi på Poolgiganten har arbetat med pool i över trettio år och känner oss trygga när vi säger att vi kan branschen. Genom åren har vi stött på de flesta situationer. Går du i pooltankar får du gärna kontakta oss. Vi kan hjälpa dig se över just dina behov och förutsättningar och tillsammans hittar vi en lösning som passar just dig. Boka gärna ett hembesök från någon av våra duktiga rådgivare som verkligen kan utomhuspooler.

  Vanliga frågor om utomhuspooler

  Varför ska jag bygga en utomhuspool?
  Är det lätt att bygga pool?
  Behöver jag gräva i trädgården?
  Har jag plats för en pool utomhus?
  Går det att sätta tak på utomhuspoolen?

  Varför ska jag bygga en utomhuspool?

  Det finns många fördelar med att ha tillgång till en egen pool. Vi vet alla hur härligt och hälsosamt det är att spendera tid utomhus. Framförallt på våren och sommaren när solen är framme och förser oss med både ljus och värme. Vi kan nästan garantera att med en pool hemma i trädgården kommer du och din familj ägna mer tid ute i friska luften än inomhus framför en skärm.

  Är det lätt att bygga pool?

  Över hälften av våra kunder bygger sin pool själva och upplever att det är relativt enkelt. Som med det mesta här i livet underlättar det om du har planerat ditt projekt. Givetvis kan vi på Poolgiganten hjälpa till med rådgivning och kontakt med montörer, men vill du bygga själv är det inga problem. Själva poolen levereras alltid med tydliga instruktioner som är enkla att följa. För att underlätta för dig som planerar att köpa pool har vi satt ihop en praktisk guide som du hittar här.

  Behöver jag gräva i trädgården?

  Köper du en pool från Poolgiganten kan du själv välja om du vill ha den ovan mark eller gräva ner den. Det beror lite på hur din trädgård ser ut, vilka förutsättningar du har och vad du själv föredrar. Det går alldeles utmärkt att installera poolen ovan mark, oavsett om tomten är plan eller sluttar. Bygger du då in ett vackert soldäck i anslutning till poolen kan du istället skapa illusionen av att poolen är nedgrävd, samtidigt som du skapar dig ett perfekt område för solbad och vila.

  Har jag plats för en pool utomhus?

  Även om du har en mindre trädgård kan du absolut ha plats för en pool. Vi vill att alla ska kunna njuta av den glädje en pool kan innebära och skräddarsyr därför alltid en lösning efter just dina behov och förutsättningar. Det går alldeles utmärkt att bygga en liten pool som passar bra in även på en mindre tomt.

  Går det att sätta tak på utomhuspoolen?

  Absolut. Väljer du att skaffa pool vill du säkert hålla den så ren och fräsch som möjligt. Det gör du bäst med ett poolskydd eller pooltak. Vi rekommenderar att använda ett så kallat lamelltäcke. Det är ett elektroniskt styrt poolskydd som du enkelt rullar in och ut. Dessutom bidrar till att bibehålla vattentemperaturen så att du alltid kan njuta av en varm pool utomhus.

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering