Fyll i en offertförfrågan!


  Dela med en vän!

  20% i rabatt på poolpaket* t.o.m 31/3 - Ring oss redan idag! 20% i rabatt på poolpaket* t.o.m 31/3 - Ring oss redan idag! 20% i rabatt på poolpaket* t.o.m 31/3 - Ring oss redan idag!

  UTOMHUSPOOLER

  SPENDERA MER TID UTE – I EN UTOMHUSPOOL

  En utomhuspool i trädgården lockar till kvalitetstid med familjen. Ett bad är också den perfekta starten på grillfesten med vännerna eller den ultimata avkopplingen för dig själv när du kommer hem efter en stressig arbetsdag.

  Inför poolbygget

  UTOMHUSPOOL I OLIKA STORLEKAR 

  GÖR PLATS FÖR POOLEN

  Våra utomhuspooler är byggda med en isolerande och extremt hållbar konstruktion. Det gör att den klarar att byggas helt ovan mark men den kan också grävas ned helt eller delvis. Poolen går att skräddarsy efter de mått och djup du önskar. Vilken storlek du ska ha på din pool beror på hur många ni är i familjen, vilket syfte du har med poolen men också hur din trädgård och budget ser ut. De flesta av våra kunder väljer en pool mellan 4 x 8 meter och 5 x 10 meter och ett djup på 1,5 meter. Tänk igenom storleken noga, gör inte misstaget att köpa en för liten pool. När poolen kommer på plats upplevs den ofta mindre än när du själv mätte upp poolens mått i trädgården. Det är också värt att tänka på plats för umgänge runt utomhuspoolen. Ett trädäck blir en härlig sällskapsyta för avkoppling när du vill solbada efter doppet. Hur ska man utforma platsen kring poolen? Här finns våra poolrådgivare behjälpliga för att ge dig de bästa tipsen. 

  Poolbelysning förgyller intrycket

  UTOMHUSPOOL GER PLATS FÖR UMGÄNGE 

  BADA I TRÄDGÅRDEN

  När du köper en utomhuspool av oss på Poolgiganten investerar du tid i gemenskap med familj och vänner. Poolen blir snabbt en självklar samlingsplats under sommarhalvårets många ljusa timmar. De flesta väljer att värma upp sin pool för att kunna njuta av den tidigare på våren och längre in på hösten. Att ha en alldeles egen oas i trädgården, som en pool innebär, ger dig en plats för avkoppling och rekreation när du som bäst behöver det. Samla familjen för ett gemensamt bad och skapa känslan av semester en gråmulen måndag. Med en pool i trädgården är det lätt att byta skärmtid mot badtid, ökad tid för vattenlekar, motion, aktivitet och rörelse är bra för kropp och själ. Att bada tillsammans är ett roligt sätt att umgås med hela familjen.

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering