Fyll i en offertförfrågan!


Dela med en vän!

Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag!

DURAPOOL

DURAPOOL – STARK OCH ÅLDERSBESTÄNDIG

Vill du ha en pool som inte åldras med tiden och håller sig intakt? Då kan Durapool vara poolen du söker. Durapoolen byggs med starka polystyrenblock som gör poolen välisolerad och hållbar.

En nedsänkt pool med trädäck ger fint intryck

SPECIELLT FRAMTAGEN POOLKONSTRUKTION

DURAPOOL EN THERMOPOOL MED LÅNG LIVSLÄNGD

En bärkraftig konstruktion utmärker durapoolen som är uppbyggd av speciellt framtagna durablock, polystyrenblock. De består av frigolit som är skapade för just poolkonstruktion. Blocken har en exakt passform som förhindrar att glipor och skarvar uppstår, något som kan uppstå vid liknande poolkonstruktioner. När blocken monterats fyller man upp med armering och betong. Sammansättningen resulterar i en stark och stabil pool med en otrolig hållbarhet. Insidan på durapoolen är extra stark vilket skyddar poolväggarna mot skador och avtryck.

Det är en flexibel pool som passar alla poolägare, oavsett om du vill gräva ned poolen eller ha den ovan mark, har en ojämn sluttande tomt eller önskar en speciell form eller mått. Durapoolen kan fås i en mängd olika varianter.

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

Finansiering