Fyll i en offertförfrågan!


  Dela med en vän!

  Beställ din pool i dag – passa på innan prishöjningen 31/12 – dessutom med 20% rabatt på grundpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Beställ din pool i dag – passa på innan prishöjningen 31/12 – dessutom med 20% rabatt på grundpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Beställ din pool i dag – passa på innan prishöjningen 31/12 – dessutom med 20% rabatt på grundpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag!

  Pooltak

  Skjutbara pooltak

  Våra skjutbara pooltak håller hög kvalitet och är mycket prisvärda. Vi har flera olika modeller att välja mellan, låga och höga. Välj själv det du tycker passar bäst i just din trädgård.

  Har du sett våra lamelltäcken? - Ett uppskattat alternativ till pooltak!
  Leia Pooltak

  Leia

  Leia pooltak

  Leia-serien, i antracitgrå färg, är vår exklusiva standardserie för pooltak med låg takhöjd. Pooltaket är utrustat med 3 mm klarplast och skena på endast en sida. Leia levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation. Höjd på Leia 58-72 cm beroende på modell.

  • 3,68 x 6,76 m Pris: 109 900:-
  • 4,2 x 8,18 m Pris: 136 900:-
  • 4,68 x 8,76 m Pris: 147 900:-

  Förlängningsskena Pris: 2500:-/3500:- beroende på storlek

  Nova Comfort pooltak från Poolgiganten

  Nova

  Nova pooltak

  Nova Comfort-serien, i aluminiumvit eller antracitgrå färg, är vår exklusiva standardserie för pooltak med normal takhöjd, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor. Nova Comfort levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation. Höjd på Nova 81-108 cm beroende på modell.

  • 3,2 x 6,2 m Kanalplast Pris: 62 900:-
  • 3,2 x 6,2 m Klarplast Pris: 72 900:-
  • 3,78 x 6,7 m Kanalplast Pris: 65 900:-
  • 3,78 x 6,7 m Klarplast Pris: 76 900:-
  • 3,78 x 8,2 m Klarplast Pris: 94 900:-
  • 4,1 x 8,1 m Kanalplast Pris: 93 900:-
  • 4,1 x 8,1 m Klarplast Pris: 103 900:-
  • 4,79 x 8,7 m Kanalplast Pris: 98 900:-
  • 4,79 x 8,7 m Klarplast Pris: 109 900:-
  • 4,79 x 10,7 m Klarplast Pris: 139 900:-

  Förlängningsskenor Pris: 2500-6900:- beroende på storlek och modell

  Pooltak Alva

  Alva

  Alva pooltak

  Alva har en modern och stilren design och är marknadens lägsta pooltak med en höjd från endast 38 cm. Alva har utrustats med förstärkta aluminiumprofiler så att pooltaket trots sin platta konstruktion uppfyller den franska säkerhets- och kvalitetsstandarden, NF P 90 309. En fördel med Alva är att det kan beställas med endast skena på ena sidan och hjul på andra sidan.

  Måttanpassade tak som tillverkas på beställning. Levereras med förmonterade sektioner direkt från fabrik.

  Pris från: 99 900:-

  Vanliga frågor om pooltak

  Finns det lägre alternativ?
  Varför behövs ett pooltak?
  Kan jag montera det själv?
  Tar det mycket plats?

  Finns det lägre alternativ?

  Ett väldigt uppskattat alternativ till pooltak är lamelltäckning. Till skillnad från pooltaken så är lamelltäcken helt platta och flyter på vattenytan vilket gör att dom inte skymmer utsikt eller blir så framträdande i trädgården. Den isolerande förmågan är samma eller till och med lite bättre än för pooltaket och det går att få lamelltäcket med så kallade solarlameller vilka tillför extra värme till poolen. Poolgigantens lamelltäcken är självklart säkerhetsgodkända och ett lika tryggt val som ett pooltak.

  Våra lamelltäcken öppnas enkelt med en app i telefonen och därmed så behöver man inte rulla/skjuta in och ut det för hand på samma sätt som man behöver göra med ett poooltak. Tänk dig till exempel att sitta vid köksbordet en lördagsmorgon med en kopp kaffe samtidigt som du förbereder poolen för ett morgondopp genom en snabb knapptryckning på din telefon. Inte så dumt!

  Varför behövs ett pooltak?

  Det är säkert

  Enligt boverkets regler så skall bör poolen vara täckt med någon form av skydd. Ett pooltak är ett mycket säkert alternativ som dessutom kommer med andra fördelar.

  Det håller poolen ren

  Ett pooltak betyder mer tid till simning, bad och lek. Med en öppen pool är det bara en tidsfråga innan poolen är fylld med löv och annat skräp. Den tid och energi det tar att hålla poolen ren kan du använda till bad istället. Många väljer dessutom gärna ett högre tak för att kunna bada under taket under regniga sommardagar.

  Det håller värmen

  Under natten går utetemperaturen ner och kyler då också ned vattnet i poolen. Med ett pooltak bibehåller du temperaturen även nattetid och kan njuta av en härlig simtur tidigt på morgonen. På det sätter förlänger du även badsäsongen då du kan bada tidigare på våren och en bit in på hösten.

  Du sparar pengar

  Förutom att behålla värmen kan taket också bidra till att värma upp poolvattnet, nästan lika effektivt som en lamelltäckning. Låter du taket vara på en solig dag blir det som en växthuseffekt där vattnet värms upp på naturlig väg och du kan låta poolvärmaren vara avstängd.

  Kan jag montera det själv?

  Ja, de flesta av våra pooltak levereras som en byggsats för montage av händiga privatpersoner. Föredrar du att få ditt tak färdigmonterat så ordnar vi givetvis det också, det enda du behöver göra då är att sätta det på plats.

  Tar det mycket plats?

  Om du ska kunna skjuta undan hela taket behöver du ha en fri yta bakom poolen. Hur mycket utrymme som behövs beror så klart på hur stor poolen och taket är. För de flesta pooltak bör du ha minst två meter fritt för att få plats med taket.

   

   

  Kontakta oss gärna

  Poolgiganten har många års erfarenhet av branschen. Vi känner oss trygga när vi påstår att vi kan det mesta om pooler. Kontakta oss gärna om du har funderingar, vi hjälper dig hitta en lösning som är perfekt för just dina behov.

  Fler säkra poolöverdrag

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering