Fyll i en offertförfrågan!


Dela med en vän!

Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag!

Pooltak

Skjutbara pooltak

Våra skjutbara pooltak håller hög kvalitet och är mycket prisvärda. Vi har flera olika modeller att välja mellan, låga och höga. Välj själv det du tycker passar bäst i just din trädgård.

Kontakta oss
Leia Pooltak

Leia

Leia pooltak

Leia-serien, i antracitgrå färg, är vår exklusiva standardserie för pooltak med låg takhöjd. Pooltaket är utrustat med 3 mm klarplast och skena på endast en sida. Leia levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation.

  • 3 x 6 m Pris: 99 900:-
  • 4 x 8 m Pris: 124 900:-

Förlängningsskena Pris: 2500:-/3500:- beroende på storlek

Nova Comfort pooltak från Poolgiganten

Nova

Nova pooltak

Nova Comfort-serien, i aluminiumvit eller antracitgrå färg, är vår exklusiva standardserie för pooltak med normal takhöjd, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor. Nova Comfort levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation.

 

  • 3 x 6 m Pris: 49 900:-
  • 4 x 8 m Pris: 84 900:-
  • 5 x 10 m Pris: 124 900:-

Tillägg för klarglas alla storlekar Pris: 10 000:-
Förlängningsskenor Pris: 4900-6900:- beroende på storlek

Pooltak Alva

Stella

Alva pooltak

Alva har en modern och stilren design och är marknadens lägsta pooltak med en höjd från endast 38 cm. Alva har utrustats med förstärkta aluminiumprofiler så att pooltaket trots sin platta konstruktion uppfyller den franska säkerhets- och kvalitetsstandarden, NF P 90 309. En fördel med Alva är att det kan beställas med endast skena på ena sidan och hjul på andra sidan.

Måttanpassade tak som tillverkas på beställning. Levereras med förmonterade sektioner direkt från fabrik.

Pris från: 99 900:-

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

Finansiering