Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!*

  Lamelltäckning Standard

  AUTOMATISK POOLTÄCKNING STANDARD

  Vårt automatiska lamelltäcke Standard monteras ovanför poolens kortända och har isolerande lameller som håller värmen i poolen lika bra som ett pooltak. Täckningen finns även med så kallade PCB-lameller vilket ger en effektiv uppvämning av poolen helt gratis. Lamelltäckningen är en godkänd säkerhetstäckning som håller för vuxna (100kg) att gå på och uppfyller den franska standarden NF-P90 308 som är den mest krävande säkerhetsstandarden i Europa. Öppnas enkelt med en app i din smartphone eller med nyckelbrytare på stolpen.

  Kontakta oss

  Lamelltäckning Standard

  Lamelltäckning med LED och Appstyrning

  På vår lamelltäckning Standard så kan du kan välja mellan vita, grå eller sandfärgade PVC-lameller. Det går även att få helt transparenta eller transparent blå tillverkade i PCB (polykarbonat) vilket även tillför värme till poolen. Överdraget har inbyggd LED RGB-belysning i stolpen som du enkelt kan byta färg på via en app i din telefon. Överdraget kan öppnas via appen eller med nyckelbrytare på stolpen till överdraget.

  • 3 x 6 m Pris: PVC / PCB 54 950:- / 78 750:-
  • 3,5 x 6,5 m Pris: PVC / PCB 63 950:- / 93 450:-
  • 3,5 x 7,5 m Pris: PVC / PCB 65 950:- / 98 550:-
  • 4 x 8 m Pris: PVC / PCB 71 500:- / 112 250:-
  • 4,5 x 9 m Pris: PVC / PCB 79 900:- / 129 900:-
  • 5 x 10 m Pris: PVC / PCB 87 650:- / 149 900:-

  DET BÄSTA SÄTTET ATT NJUTA AV DIN POOL SÄKERT OCH ENERGIEFFEKTIVT DYGNET RUNT

  TRANSPARENTA LAMELLER!

  Med Poolgigantens transparenta lameller förvandlas din pool till ett smycke i trädgården även på kvällen. Poolen blir ett blickfång även när den inte används och ljuset från belysningen ger en härlig atmosfär när det är mörk ute.

  Med transparenta lameller blir din pool en vacker och synlig del av din utomhusmiljö, även när den är stängd.

  Upprullningsanordning för pooltäckning

  Enkelt montage

  UPPRULLNING MED MOTORDRIFT OCH LED

  Upprullningen till lamelltäckning standard monteras enkelt genom att man bultar/skruvar fast stolpen i poolsargen/altanen. Till upprullaren medföljer ett elskåp med transformator, detta monteras helst på ett väderskyddat ställe och kabel mellan skåp och upprullare fixar man själv då dimensionen varierar beroende på avståndet mellan skåpet och upprullaren.

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering