Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE! HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE! HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE!

  POOLRENOVERING

  SÅ RENOVERAR DU DIN POOL

  Att renovera sin pool är ett bra alternativ till att bygga en ny pool och mer miljövänligt!
  Gamla pooler med bra stommar kan med fördel renoveras till nyskick.
  Oavsett anledning till att du vill renovera din pool, hjälper vi dig med de rätta tillbehören för att underlätta din poolrenovering. Ny liner, en läcker stensarg eller varför inte ett snyggt lamellöverdrag? Poolgiganten har både kunskapen och materialet för att din gamla pool skall bli som ny!

  Pool från Poolgiganten

  RÄTT RENOVERING FÖR DIN POOL

  POOLEN BLIR SOM NY

  Oavsett vilken poolstomme din pool har, kan du med hjälp av ett linerbyte skapa en pool som ger ett helt nytt intryck. Köper du ett nytt hus med en tillhörande pool som, av utseendet att döma, har haft sina bästa dagar är ofta första impulsen att byta ut hela poolen och bygga ny pool men det brukar inte behövas.
  Välj istället att renovera poolen.

  Oftast är det en mindre insats som krävs för att återskapa poolens forna glansdagar och få en badklar pool som blir trädgårdens självklara mittpunkt att samlas vid. En ny liner, poolsarg eller tilltalande belysning gör underverk för helhetsintrycket, känslan blir en pool som är så gott som ny.

  Kantsten till pool

  RENOVERA OAVSETT POOLSTOMME

  NYA TILLBEHÖR GÖR STOR SKILLNAD

  Vilket material din poolstomme än är byggd av kan Poolgiganten hjälpa dig med poolrenoveringen som ger din pool en helt ny finish. Har du en pool i trä, frigolit, stål eller plast? Vi skräddarsyr linern efter din pools mått och med våra enkla instruktioner kan du själv sätta den på plats. Har du en träsarg där väder och vind satt tydliga spår och behöver bytas ut?

  Anlägg en underhållsfri stensarg som ger ett lyxigt intryck och behaglig känsla när du sitter eller går längs med poolen och du får en inramning till din pool som andas exklusivitet och kvalitet. Vi har en mängd olika varianter på poolliner, kantsten och andra tillbehör att välja mellan när du ska renovera. Se vårt utbud av pooltillbehör här.

  Poolvärmepump Astral

  SE ÖVER POOLENS UPPVÄRMNING

  SPARA PENGAR MED NY POOLVÄRMEPUMP

  Har du en 20 år gammal pool har det hunnit hända extremt mycket på uppvärmingsteknikens utveckling. Genom att se över pooluppvärmningssystemet kan du spara mycket pengar. Våra värmesystem är mer kostnadseffektiva, energisnåla, klimatsmarta, lättskötta och flexibla än sina föregångare. Våra populära poolvärmepumpar har inverterteknik som ger en jämn temperatur och kraftigt minskad elkonsumtion.

  Vi har också poolvärmeväxlare som du kopplar på din befintliga värmekälla. Den fungerar oavsett om du har el-, ved-, pellets- eller oljepanna, värmepump eller solfångaranläggning och överför smidigt energin från din vanliga värmekälla till uppvärmning av poolvattnet. Elvärmare och solfångare är andra alternativ för att värma upp sin pool och som båda fungerar som bra komplement till en värmepump. Läs mer om våra system för pooluppvärmning här.

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering