Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  Beställ din pool idag och bada till våren! Beställ din pool idag och bada till våren! Beställ din pool idag och bada till våren!

  Skapa din bästa semester hemma

  Värm och skön pool på semestern hemma

  Sommaren är här och semestern hägrar. Även i år kommer många att stanna hemma så att skapa det bästa semestermålet i vår egen trädgård är det hetaste tipset 2021.

  Vi kanske inte kan flytta Medelhavet till Sverige, men mycket annat vi njuter av under semestern på sydligare breddgrader kan vi återskapa hemma med hjälp av en pool. Badmöjligheter, läcker grillplats, härligt utehäng med loungemöbler eller varför inte en pergola med sköna solsängar under.

  Några tips på hur du skapar ditt eget semesterparadis

  En egen pool förenklar livet

  Ett hett tips till dig som vill få den perfekta hemestern är att investera i din egen pool. Tänk dig att under en varm sommardag kunna gå ut i din egen trädgård och ta ett uppfriskande dopp eller en simtur utan att behöva packa bilen och bege dig till närmaste badstrand. Toalett och andra faciliteter finns i närheten, när hungern smyger sig på är det bara att gå in och ta sig en matbit och en kopp kaffe. Och vad kan vara skönare än att spendera en varm sensommarkväll i poolen?

  Poolhäng i avkopplande miljö

  Avslappning vid poolen är inte begränsat till ett semesterhotell på Gran Canaria. Skapa ditt eget paradis! Bygg ett trädäck kring din pool så får du ett fint område att ställa upp solstolar, eleganta trädgårdsmöbler, några gröna växter, och varför inte en egen liten bar där du med enkel utrustning och några få ingredienser gör dina egna cocktails.

  Bästa sommarfesterna

  Med en pool hemma blir det extra roligt att bjuda in dina vänner på grillfest! Börja med mingel vid poolen och ta ett skönt dopp, för att sedan avnjuta en god nygrillad köttbit med en fräsch sallad.

  Ett semesterparadis för barnen

  De flesta barn uppskattar en sommarsemester med sol och bad. Kanske ännu mer när de även kan umgås med sina vänner samtidigt? Med en pool i trädgården kan barnen bjuda in sina kompisar till bad och lek i vattnet, men även spela fotboll på gräsmattan, utforska skogen intill, eller andra aktiviteter i närområdet. Ni kommer att bli populärast i kvarteret ‑ alla områdets barn kommer att hänga vid poolen, och sommarens barnkalas är räddade.

  Kom igång med träning

  Använd din semester till att komma igång med träning och en hälsosammare livsstil. Simning är en motionsform som passar de flesta ‑ börja dagen med några rundor i poolen. Med pooltillbehör som Jet-stream får du ett motströmsaggregat som utmanar dig med naturlig simteknik. Kanske kan du göra poolområdet till ditt utegym genom att köpa in ett hantelset och en yogamatta?

  Förläng sommarkänslan med egen pool hemma

  Det fina med en egen pool är att du kan njuta av sköna bad även när semestern är slut ‑ när du återgår till jobbet kan du bibehålla sommarkänslan, ända tills hösten kommer. Avsluta arbetsdagen med en simtur ‑ det perfekta sättet att varva ner.

  Vill du komma i gång med egen pool?

  Vi har allt du behöver för att komma närmare drömsemestern hemma. Kontakta oss idag för mer information!

  Vi har jobbat med pooler i 30 år och hjälper dig gärna att förverkliga din dröm!

  Kontakta oss här

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering