Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE! HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE! HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE!

  UV-rening

  Minska klorbehovet UV-rening

  Med UV-rening i din pool får du en säker och effektiv desinfektion av ditt poolvatten. UV-lampan producerar kortvågig ultraviolett UVC-strålning med 254 nm våglängd. Denna våglängd är optimal för att neutralisera bakterier, virus och alger. Med UV-rening minskar klorbehovet med upp till 80%. UV-rening ger mindre klor i vattnet och du får en behaglig badvattenkvalitet med mindre kemibehov.

  UV-reningen ansluts på returledningen till poolen och vattnet som passerar igenom renaren bestrålas med UV-C strålning (samma strålar som från solen) vilket gör att de flesta mikroorganismer och bakterier minskar i antal eller försvinner helt.

  Rening med UV-C är det mest miljövänliga alternativet på marknaden idag och det sparar även kostnader för poolkemin genom minskad klorförbrukning.

   

  Kontakta oss
  UV-C timer

  UV-rening

  UV-rening Exklusiv

  Poolgigantens egen UV-rening som klarar pooler upp till 75,000 liter vatten. Självklart med inbyggd flödesvakt för att spara lampan vid eventuellt stopp i cirkulationen.
  Reducerar klorbehovet med upp till 80%.

  Pris: 11 900:-

  UV-rening från Poolgiganten

  UV-rening

  UV-rening Titan

  UV-rening som klarar pooler upp till 75,000 liter vatten.
  Tillverkad i titan för dig som vill ha salt i poolen.
  Reducerar klorbehovet med upp till 80%.

  Pris: 18 350:-

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering