Fyll i en offertförfrågan!


  Dela med en vän!

  Låt pooldrömmen bli sann – bygg poolen nu. Kampanj med 20% rabatt!* Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Låt pooldrömmen bli sann – bygg poolen nu. Kampanj med 20% rabatt!* Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Låt pooldrömmen bli sann – bygg poolen nu. Kampanj med 20% rabatt!* Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag!

  Poolvärmare El

  Poolvärmare – enkel elvärmare till pool!

  Poolvärmare med el värmer enkelt upp din pool och används oftast på pooler med kort säsong då den är dyrare i drift än en värmepump. Denna poolvärmare kan med fördel även användas som komplement till en poolvärempump eller solfångare för dig som vill ha en extra lång säsong eller garanterad temperatur i poolen när solen lyser med sin frånvaro.

  Kontakta oss om poolvärmare
  Poolvärmare EL Aqua HL Digital

  Aqua HL Digital

  Aqua HL Digital elektrisk poolvärmare

  Elvärmare till pool med digital styrning, där den önskade pooltemperaturen enkelt kan ställas in och den aktuella pooltemperaturen visas i en LED-display. Utöver inbyggt överhettningsskydd och flödesvakt har värmaren inbyggda kontaktorer, som underlättar installationen av värmaren. Denna poolvärmare finns även i titan för dig som vill ha salt i poolen.

  3-9kW
  Pris från: 8 450:-

  Vanliga frågor om poolvärmare

  Behövs det poolvärmare?
  Hur varmt kan vattnet bli?
  Vilken temperatur ska vattnet hålla?
  Hur mycket el förbrukar en poolvärmare?
  Kan jag installera poolvärmare själv?

  Behövs det poolvärmare?

  Under varma perioder klarar solen ofta själv att värma upp poolen till en behaglig temperatur. I vår del av världen kan dock poolen ofta behöva lite extra hjälp på traven. Dessutom är nätterna allt som oftast ganska svala, även sommartid. Med en poolvärmare kan du känna dig säker på att vattentemperaturen alltid är behaglig. Du är inte heller beroende av varma sommardagar utan med poolvärmare kan ni bada redan tidigt på vårkanten och en bit in på hösten.

  Hur varmt kan vattnet bli?

  Vår poolvärmare har en inbyggd säkerhetsspärr som stänger av elvärmaren om vattentemperaturen stiger till 45 grader.  OBS! Om du har en linerpool så är maxtemperaturen 30 grader, går man högre än detta kan linern bli förstörd.

  Vilken temperatur ska vattnet hålla?

  Vilken temperatur som är mest behaglig kan variera från person till person men omkring 27-28 grader passar de allra flesta. Det är enkelt att höja och sänka temperaturen med vår poolvärmare så prova dig fram för att hitta kust din favorittemperatur.

  Hur mycket el förbrukar en poolvärmare?

  Hur mycket el som förbrukas beror på flera olika faktorer. Poolens storlek spelar stor roll, precis som vilken pooltäckning du har och så klart vilken poolvärmare du använder. Generellt sett så behövs det ca 10 000 kWh i tillförd energi under en sommarsäsong för en standardpool 4 x 8 meter.

  Kan jag installera poolvärmare själv?

  En del av installationen av poolvärmare går att utföra själv, rörinstallationen går alldeles utmärkt att genomföra medan den elektriska installationen av poolvärmare skall utföras av en behörig elinstallatör.

  Du får alltid med dig instruktioner att följa, säkerställ även att värmaren är helt vattenfylld innan du startar den.

  Kontakta oss så hjälper vi dig välja poolvärmare

  Vi på Poolgiganten har över 30 års erfarenhet av poolbranschen och har stött på det mesta. Kontakta oss gärna om du går i pooltankar. Tillsammans kan vi hitta en lösning på poolvärmare som passar just dig.

  Fler alternativ för pooluppvärmning


  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering