Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!*

  Pool Stockholm

  Bor ni i Stockholm och går i pooltankar? Då har ni kommit helt rätt. Poolgiganten har levererat pooler i Stockholm med omnejd till nöjda kunder under lång tid. Med över trettio års samlad erfarenhet av branschen är vi inte rädda för att kalla oss en av landets främsta poolleverantörer.

  Att köpa pool av Poolgiganten är ett tryggt val. Vi guidar dig hela vägen om du så önskar och hjälper dig med råd och stöd när du projekterar, vi erbjuder även finansiering på poolen och vi har samarbetspartner som utför montering åt dig i Stockholm. Det spelar ingen roll om du vill ha poolen nedgrävd eller ovan mark, vi har alltid något för dig. Vårt nätverk av skickliga poolmontörer i Stockholm arbetar snabbt och säkert. Det enda du behöver göra är att välja badkläder för premiärdoppet.

  Föredrar du att bygga poolen själv är det inga problem. Våra pooler levereras alltid med tydliga instruktioner och har du frågor på vägen är vår telefonsupport tillgänglig.

  Boka hembesök för pool i StockholmVi hjälper er med er nya pool i Stockholm

  Hör av dig till oss så går vi igenom vilken lösning som passar bäst för just dig. Boka gärna ett hembesök i Stockholm så kommer våra duktiga rådgivare hem till dig och tillsammans hittar vi den perfekta lösningen för en pool i just din trädgård.

  010-275 87 00 info@poolgiganten.se
  Lastbil med leverans av pool till kund

  Hög kvalitet och service – allt för pool på lager!

  En pool är en investering för livet och något som ska ge glädje och nytta över en lång period. Här på Poolgiganten arbetar vi bara med de bästa och mest högkvalitativa komponenterna för våra pooler. Vår poolkonstruktion, Thermopoolen är den mest sålda poolstommen i Stockholm av en anledning. En oerhört stark stomme som håller mellan femtio och hundra år. En trygg investering för framtiden. Vi levererar allt du behöver för din swimmingpool i Stockholm så du kan komma igång med ditt poolbygge inom några dagar.

  Pool i Uppsala Pool i Västerås
  Bygg din pool själv i Stockholm

  Öka livskvaliteten med en pool

  Visst vore det skönt med en swimmingpool på tomten i Stockholm? Möjligheterna med en pool är i det närmaste oändliga och något som både ger mycket glädje och nytta.

  Lek och stoj

  En pool ger glädje för hela familjen och dess vänner. Med en pool hemma i trädgården i Stockholm har ni alltid möjlighet till en spontan badsemester. Kvalitetstid med familjen är värdefullt, här har ni möjlighet att skapa många fina minnen tillsammans.

  Poolparty på helgen

  Arrangera en fest vid er pool i Stockholm som kommer att minnas. Alla älskar väl ett poolparty en varm sommardag. Bjud in grannarna, vänner och familjen på en avslappnad tillställning, grill och god mat.

  Motion

  Vill du komma i bättre form? Har du funderingar på att genomföra ett triathlon? Slipa konditionen och simtekniken med regelbundna träningspass. Med en swimmingpool hemma kan du träna när du vill och slipper dessutom trängseln i simhallen.

  Köpa pool i Stockholm

  Att köpa pool kan kännas som ett stort projekt. Men det behöver inte vara särskilt krångligt. Som hjälp på traven har vi tagit fram en bra köpguide för dig som går i pooltankar. Det är såklart viktigt att du väljer en pool som passar bra på tomten, rent storleksmässigt och att den så klart uppfyller det du vill få ut av poolen. Prata gärna med våra skickliga rådgivare innan du tar bestämmer dig. Tillsammans hjälper vi dig ta helt rätt beslut.

  Vi levererar över hela Stockholmsregionen. Från Uppsala, Upplands Väsby, Norrtälje, Täby och Solna i norr till Nacka och Tyresö i söder. Självklart levererar vi även till Stockholms skärgård, Värmdö, Lidingö, Saltsjö-boo, Vallentuna, Bromma och andra orter i Stockholmsområdet.

  Poolgiganten – Allt inom pool

  Utöver att leverera landets mest populära pool har vi självklart alla de sköna pooltillbehören som ger det där lilla extra. Kontrollera temperaturen i poolen med en av våra värmepumpar och behåll värmen med ett automatiskt lamelltäcke eller pooltak. Pooltaket och lamelltäcket hjälper också till att hålla poolen ren, precis som en poolrobot och ett reningsverk.

  Det lilla extra

  Det är detaljerna som gör det. När du nu väljer att investera i en pool, glöm inte bort de små sakerna som gör den stora skillnaden. Med rätt belysning, en pooltrappa och läcker kantsten kan du skapa en plats som verkligen utstrålar vardagslyx.

  Poolgiganten AB

  Vi är ett helägt dotterbolag till Mexon Holding AB. Personerna bakom Poolgiganten är samma personer som tidigare har byggt upp några av Sveriges mest framgångsrika poolföretag genom tiderna. Vår breda erfarenhet är något vi delar med oss av till våra kära kunder. Vår ledstjärna, endast nöjda kunder, och vår strävan efter att alltid leverera bästa kvalitet till rätt pris genomsyrar hela vår verksamhet. Vi följer inte med utvecklingen, vi leder den.

  Bli en nöjd poolägare du också, köp din pool av oss! Välkommen i familjen!

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering