Fyll i en offertförfrågan!


Dela med en vän!

Beställ din pool idag - Bada hemma i sommar Beställ din pool idag - Bada hemma i sommar Beställ din pool idag - Bada hemma i sommar

THERMOBLOCK POOL

BYGGA POOL MED THERMOBLOCK

Poolgigantens egenproducerade Thermoblock 3.0 har en hög hållfasthet och extra hård insida. Blocken ger dig en välisolerad pool som du kan bada i stora delar av året. Bygg en pool med Thermoblock 3.0, en starkare pool med bättre livslängd kan du inte få.

VÄLBEPRÖVAD POOLKONSTRUKTION

BYGGNATION AV THERMOBLOCK POOL 3.0

Är du en van hemmafixare är thermoblockpoolen enkel att bygga. Thermoblocken 3.0 levereras som byggstenar som du staplar på varandra likt byggklossar. Monteringen brukar gå smidigt då thermoblocken är lätta att arbeta med och har låg vikt. Armeringsjärn läggs i både på längden och höjden. När poolstommen är på plats fyller du upp med betong. Denna konstruktion blir oerhört stabil och håller värmen på ett mycket effektivt sätt. Detta medför lägre energiförbrukning då du kan hålla nere uppvärmningskostnaderna. Thermoblockens insida är gjord av ett hårt och beständigt cellplastmaterial som ger riktigt hög kvalitet och en slät och hård insida. Poolväggarna blir så starka och hållfasta att det inte finns någon risk för bulor eller märken på grund av stötar av fötter, knän eller badleksaker. De många fördelarna som thermoblock 3.0 poolen besitter gör den till marknadens i särklass mest stabila och välisolerade pool.

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

Finansiering