Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE! HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE! HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE!

  Pool Göteborg

  Bor du i eller omkring Göteborg och har planer på att skaffa pool? Då har du kommit rätt! Vi på Poolgiganten har under lång tid levererat pooler till nöjda kunder i Göteborg med omnejd. Med över trettio års erfarenhet av branschen är vi inte rädda för att kalla oss en av landets främsta poolleverantörer.

  Du kan känna dig trygg när du väljer en pool i Göteborg från oss. Vi finns vid din sida under hela processen om du så önskar och hjälper till med rådgivning. Det spelar ingen roll om du vill ha poolen nedgrävd eller ovan mark, vi har något för dig. Vi har även ett stort nätverk av skickliga poolmontörer som arbetar säkert och snabbt. Det enda du behöver göra är att fundera över vilka du vill bjuda in till premiärdoppet.

  Vill du hellre bygga poolen själv är det givetvis inga problem. Det medföljer alltid tydliga instruktioner och skulle du behöva hjälp har vi support via telefon.

  Boka hembesök i Göteborg Poolgiganten levererar er pool i Göteborg

  Hör av dig till oss så går vi igenom vilken lösning som passar bäst för just dig. Boka gärna ett hembesök så kommer våra duktiga rådgivare hem till dig och tillsammans hittar vi den perfekta lösningen till din pool i Göteborg för just dig.

  010-275 87 00 info@poolgiganten.se
  Lastbil med leverans av pool till kund

  Hög service och kvalitet – snabb leverans!

  En pool är en investering för livet och något som ska ge glädje och nytta över en lång period. Här på Poolgiganten arbetar vi bara med de allra mest högkvalitativa poolkomponenterna. Det finns en anledning till att Thermopoolen, poolkonstruktionen vi använder, är den mest sålda poolstommen i Sverige. Det är en stomme som håller i upp till hundra år. En trygg investering för framtiden. Vi har allt du behöver på lager i Göteborg för att snabbt komma igång med ditt poolbygge.

  Pool i Stockholm Pool i Malmö
  Bygg pool på hösten och njut vid er pool under sommaren

  Höj livskvaliteten med en swimmingpool

  Tänk dig att lyfta trädgården med en swimmingpool i Göteborg. Möjligheterna är i princip oändliga, en pool är något som bidrar med både glädje och nytta.

  Motion

  Vill du komma i bättre form? Har du funderingar på att genomföra ett triathlon? Slipa konditionen och simtekniken med regelbundna träningspass. Undvik trängsel i simhallen och träna när du vill med en swimmingpool hemma.

  Lek och stoj

  En pool ger glädje till familjen och vännerna. Med en pool hemma har ni alltid möjlighet till en spontan badsemester. Kvalitetstid med familjen är värdefullt, här har ni möjlighet att skapa många fina minnen tillsammans.

  Poolparty på helgen

  Bli bäst på fest utav vännerna. Vem uppskattar inte ett poolparty en varm sommardag vid din egna pool i Göteborg? Bjud in grannar, vänner och familj på en avslappnad tillställning med grill, paraplydrinkar och självklart, bad.

  Köpa pool i Göteborg

  Att köpa pool är enklare än du kanske tror. Det är många saker att tänka på men det är därför vi finns här. Vi på Poolgiganten har tagit fram en bra köpguide för dig som går i pooltankar. Det är viktigt att storleken på poolen passar bra på din tomt men också att den passar just dina behov. Innan du bestämmer dig, prata gärna med våra duktiga rådgivare. Tillsammans hjälper vi dig ta helt rätt beslut.

  Vi levererar över hela Göteborgsregionen. Från Varberg, Kungsbacka och Mölndal i syd, till Kungälv och uppåt i norr.

  Poolgiganten – Inte bara poolen

  Vi gör såklart mer än bara levererar pool, hos oss hittar du även alla sköna pooltillbehör som ger det där lilla extra. Kontrollera temperaturen i poolen med en av våra poolvärmepumpar och behåll värmen över natten tack vara ett lamelltäcke eller pooltak. Dessutom bidrar lamelltäcket till att hålla poolen ren, precis som en poolrobot och ett reningsverk.

  Det lilla extra

  De små detaljerna gör den stora skillnaden. När du nu väljer att investera i en pool, glöm inte bort det där lilla extra. Rätt belysning, en pooltrappa och/eller läcker kantsten bidrar till en plats som verkligen utstrålar vardagslyx.

  Poolgiganten AB

  Vi är ett helägt dotterbolag till Mexon Holding AB. Personerna bakom Poolgiganten är samma personer som tidigare har utvecklat några av Sveriges mest framgångsrika poolföretag i Göteborg genom tiderna. Vår breda erfarenhet är något vi delar med oss till våra kära kunder. Vår ledstjärna, endast nöjda kunder, och vår strävan efter att alltid leverera bästa kvalitet till rätt pris genomsyrar hela vår verksamhet. Vi följer inte med utvecklingen, vi leder den.

  Bli en nöjd poolägare du också, köp din pool i Göteborg av oss! Välkommen i familjen!

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering