Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!*

  Poolroboten städar – du badar!

  Sköna dagar vid poolen fixar du enklast med en poolrobot eller automatisk poolstädare som det också kallas.

  En poolrobot städar din pool så du får rent vatten

  Poolroboten städar snabbt och effektivt och till skillnad från en manuell dammsugare så sker det helt automatiskt. När poolroboten är klar så tömmer du den genom att ta ut filterkassetten och spolar av den med trädgårdsslangen. Mindre tid för rengöring – mer tid för bad!

  Vill du ha komfort och enkelt poolägande?

  Underlätta skötseln av din pool. En poolrobot är en elektrisk automatisk pooldammsugare som med hjälp av inbyggd motor och filterbehållare samlar upp skräp i din pool. Den är smidig att använda och gör rent både botten och väggar. Anslut till ett eluttag, lägg i den i poolen, välj städprogram på kontrollenheten och tryck på start.

  Mycket svårare än så är det inte. Det mesta underhållet sköter sig helt av sig självt och du kan ägna dig åt det roliga helt och hållet. En poolrobot kräver i princip inget underhåll så det är bara att förvara enheten på passande plats och ta fram vid behov. Perfekt när du bara vill koppla av i sommarvärmen och slänga dig ner i en svalkande pool!

  Vad är poolägarens bästa vän – pooldammsugaren

  En ren och fräsch pool inbjuder till många och härliga bad! Sand och löv som kan hamna på botten tar man upp med en pooldammsugare. Manuell eller automatisk bestämmer du själv. Med regelbunden användning av en poolrobot så hamnar det mesta av smutsen i robotens filter till skillnad från om du dammsuger manuellt. Efter städning med automatisk pooldammsugare spolar du lätt rent såväl filter som behållare – ett enkelt sätt att ha allt redo för nästa gång du vill koppla av medan poolroboten gör jobbet.

  Tips! Väljer du en poolrobot så sparar du vatten också då manuell dammsugning av poolen avslutas med en backspolning för rengöring av sandfiltret.

  Vill du ha lata dagar vid poolen

  Att sköta en pool ska vara enkelt! En poolrobot sänker du ner i poolen, låter den göra jobbet och lyfter ur när det är klart.

  Hos Poolgiganten kan du hitta en egen favoritmodell med varierande teknik och finesser. Det bästa valet av poolrobot/pooldammsugare beror på vilken typ av pool du har, hur ofta poolen behöver städas och hur du vill använda den. Kontakta oss så hjälper vi dig med råd och rekommendationer. Allt för att du som kund ska kunna bada bekymmersfritt under många år.

  För rent och klart vatten

  Våra poolstädare

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering