Fyll i en offertförfrågan!


Dela med en vän!

Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag!

SPECIALPOOL

EN LYXPOOL SOM INTE ÄR SOM ALLA ANDRA

Önskan om en unik pool, med speciella detaljer som skapar känslan av en lyxig resort finns hos många. En del vet precis hur de vill ha det och skissar fram en egendesignad pool. Andra vet att de vill ha en lyxigare pool med det lilla extra men vill ha hjälp med inspiration och vägledning.

Poolbelysning från Poolgiganten

SPECIALPOOL MED OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

EGENDESIGNAD POOL MED LYXKÄNSLA

Endast fantasin sätter gränser för vad som går att göra när man anlägger en pool. Du kanske har ett önskemål om att efterlikna drömpoolen på det där fantastiska hotellet? Du kanske har sett en film eller en bild med en detalj som du vill ha i din pool. En pool byggd i nivåskillnader, pool med inbyggd sittbänk eller liggbänk, en specialtillverkad trappa, vattenfall, vattenrutschkana, glasbotten, glasvägg, en schysst bar i poolen eller en ö i poolens mitt?

Vad det än handlar om så går det att lösa. Dela dina idéer med oss, vi har över 30 års erfarenhet av pooler och guidar dig rätt så att du får den poolen du alltid har drömt om. För att poolen bättre ska passa in på tomten kanske en annorlunda form krävs, såsom L- eller V-formad pool?

Det går att laborera med poolens färg, form, storlek, nivåer, djup och konstruktion så att du får en pool designad exakt för dig och dina behov.

Det är underbart att se solnedgången när man badar i sin egna pool

INFINITY-POOL GER KÄNSLAN AV OÄNDLIGHET

lyxig känsla med infinity-, overflow- och spegelpool

En infinity pool är ett utmärkt val för tomter som sluttar och har vacker utsikt. Poolvattnet flyter över kanten och skapar känslan av att vattnet inte har några gränser och flyter ut i horisonten. Med havet, en sjö, magnifika berg eller en vacker klarblå himmel i bakgrunden kommer poolen verkligen till sin rätt och det ser ut som att poolen är oändlig.
En pool med overflow passar även tomter som inte sluttar, här ligger vattennivån i linje med omgivande mark. Designen får stor effekt för utseendet. Det blir ingen nivåskillnad mellan vatten och poolkant, vattnet ligger som en spegel där vattenytan har samma höjd som området omkring poolen. I betraktarens ögon ser det otroligt stilfullt ut.

En annan variant av designade specialpooler är spegelpoolen. I likhet med infinity-poolen rinner vattnet över kanten, vattennivån ligger i linje med marken och skapar en vattenspegel. Spegeleffekten uppnås när den blänkande ytan återspeglar himlen och resultatet blir en känsla av glas, som att man kan gå på vattnet. Det finns otroliga möjligheter när det kommer till unika pooler som inte ser ut som alla andra.

Vi på Poolgiganten sitter med gedigen erfarenhet och massor av inspiration. Kontakta oss så guidar vi er.

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

Finansiering