Fyll i en offertförfrågan!


Dela med en vän!

Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag!

Automatisk dosering

Kristallklart vatten med automatisk dosering

Avancerad och intelligent vattenreglering för din pool ger optimal vattenkvalitet med automatik. Kontinuerlig övervakning och automatisk dosering (desinfektion) av vattenkvaliteten. Med en automatisk dosutrustning installerad i din pool behöver du inte längre tänka på din vattenvård för det sköts med automatik.

Kontakta oss
MiniMaster

MiniMaster

MiniMaster

Minimaster är komplett och har alla delar du behöver för att få en automatisk vattenreglering av ditt poolvatten. pH-värdet mäts med hjälp av en pH-elektrod och klorvärdet med hjälp av en klorelektrod. Dosering av klor och pH-reglerande medel sker med slangdospumpar. Smidigt och enkelt.

Pris: 21 500:-

Automatisk dosering med Microdos pH/fritt klor

Microdos pH/Redox

Microdos pH/Redox

Microdos pH/redox är komplett och har alla delar du behöver för att få en automatisk vattenreglering av ditt poolvatten. pH-värdet mäts med hjälp av en pH-elektrod och redoxvärdet med hjälp av en redoxelektrod. Dosering av klor och pH-reglerande medel sker med slangdospumpar. Smidigt och enkelt.

Pris: 19 900:-

Microdos pH/Redox ger automatisk dosering till poolen

Microdos pH/Fritt klor

Microdos pH/Fritt klor

Microdos pH/Fritt klor är komplett och har alla delar du behöver för att få en automatisk vattenreglering av ditt poolvatten. pH-värdet mäts med hjälp av en pH-elektrod och klorvärdet med hjälp av en klorelektrod. Dosering av klor och pH-reglerande medel sker med slangdospumpar. Smidigt och enkelt.

Pris: 26 900:-

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

Finansiering