Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!*

  Automatisk dosering

  Kristallklart vatten med automatisk dosering

  Avancerad och intelligent vattenreglering för din pool ger optimal vattenkvalitet med automatik. Kontinuerlig övervakning och automatisk dosering (desinfektion) av vattenkvaliteten. Med en automatisk dosutrustning installerad i din pool behöver du inte längre tänka på din vattenvård för det sköts med automatik.

  Kontakta oss
  MiniMaster

  MiniMaster

  MiniMaster

  Minimaster är komplett och har alla delar du behöver för att få en automatisk vattenreglering av ditt poolvatten. pH-värdet mäts med hjälp av en pH-elektrod och klorvärdet med hjälp av en klorelektrod. Dosering av klor och pH-reglerande medel sker med slangdospumpar. Smidigt och enkelt.

  Pris: 24 950:-

  Automatisk dosering med Microdos pH/fritt klor

  Microdos pH/Redox

  Microdos pH/Redox

  Microdos pH/redox är komplett och har alla delar du behöver för att få en automatisk vattenreglering av ditt poolvatten. pH-värdet mäts med hjälp av en pH-elektrod och redoxvärdet med hjälp av en redoxelektrod. Dosering av klor och pH-reglerande medel sker med slangdospumpar. Smidigt och enkelt.

  Pris: 21 950:-

  Microdos pH/Redox ger automatisk dosering till poolen

  Microdos pH/Fritt klor

  Microdos pH/Fritt klor

  Microdos pH/Fritt klor är komplett och har alla delar du behöver för att få en automatisk vattenreglering av ditt poolvatten. pH-värdet mäts med hjälp av en pH-elektrod och klorvärdet med hjälp av en klorelektrod. Dosering av klor och pH-reglerande medel sker med slangdospumpar. Smidigt och enkelt.

  Pris: 28 950:-

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering