Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!*

  POOLPAKET

  FÄRDIGT POOLPAKET MED OMGÅENDE LEVERANS FRÅN EGET LAGER!

  Du väljer själv om du vill bygga poolen på egen hand eller anlita en poolmontör, oavsett vad som passar dig bäst så hjälper vi dig hela vägen till färdig komplett pool.

  Våra poolpaket
  Komplett pool - poolpaket med direkt leverans

  POOLPAKET

  POOLPAKET MED ALLT DU BEHÖVER

  Poolpaketet innehåller allt du behöver för att komma igång med ditt poolbygge. Poolväggar bestående av Thermoblock NXT®, pump/filter, rör och slang, bräddavlopp, inlopp och lampa, snäpplist och liner, stege (om du inte valt trappa) osv. När du väl fattat beslutet och beställt din färdiga pool så skickas den direkt från vårt huvudlager i Göteborg, ett komplett poolpaket* levererat direkt till din dörr.

  *Måttanpassade produkter så som liner, poolöverdrag mm lagerförs inte utan tillverkas unikt för varje kund, dessa skickas direkt till dig från tillverkaren så fort dom är klara för leverans.

  Lastbil med leverans av pool till kund

  LEVERANS ÖVER HELA LANDET 

  VI ÄR MED DIG HELA VÄGEN

  Det spelar ingen roll var du bor, vi levererar färdiga poolpaket över hela landet. Oavsett om du önskar en nedgrävd pool eller vill beställa ett poolpaket ovan mark så hjälper vi till att hitta poolen som passar ditt behov. Vi samarbetar med professionella poolmontörer så om du önskar hjälp med att montera poolen och färdigställa den snabbt är det inga problem. För dig som vill bygga själv medföljer tydliga instruktioner. Uppstår det några frågetecken bistår vi gärna med support över telefon.

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering