Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  Beställ din pool idag och bada till våren! Beställ din pool idag och bada till våren! Beställ din pool idag och bada till våren!

  Poolrobot

  Poolrobot och automatisk pooldammsugare

  Varför städa din pool själv när en poolrobot kan göra jobbet åt dig! Våra poolrobotar / automatiska pooldammsugare finns i flera utföranden – poolrengöring som städar botten, vägg och vattenlinje beroende på modell.

  Kontakta oss om poolrobot
  img-68

  EVO XL POOLROBOT

  Poolrobot EVO XL – städar botten/vägg &vattenlinje

  Automatisk poolrobot som städar botten, vägg och vattenlinje. Denna automatiska pooldammsugare har kassetter för enkel rengöring/tömning av löv/skräp med transparenta lock för att snabbt se om det är dags för tömning. Vår poolrobot har borstar med extra bra grepp för fäste även på de halaste ytor. Två städprogram. 15m lång kabel. Förprogrammerad pooldammsugare för optimal rengöring av poolen.

  Pris: 14 950:-

  *Räkneexempel för lån för poolrobot med rörlig ränta f.n 4,95%: Effektiv ränta är för närvarande 12,00% vid ett annuitetslån. Ett lån på 14 950 kr med 128 månadsbetalningar på 196 kr innebär en totalkostnad på 25 583 kr att betala (inkluderar administrativ avgift 45 kr och uppläggningsavgift 495 kr). Lånet för poolrobot och pooldammsugare kan förtidslösas utan kostnad.

  Vortex Pro, RV 5400 poolrobot

  Vortex PRO poolrobot

  Poolrobot Vortex Pro 4WD botten, vägg och vattenlinje

  Denna poolrobot med sin vortexteknik garanterar högsta tänkbara sugeffekt under hela städcykeln. Det unika lyftsystemet och smarta kabelsystemet i denna automatiska poolrobot skapar ökad komfort. Tack vare 4-hjulsdriften klarar denna poolrobot alla typer av ytor och hinder bättre. Vortex PRO 4WD poolrobot är för dig som vill uppnå ett perfekt städresultat.

  Ring för pris på denna poolrobot.

  Vanliga frågor om poolrobot

  Hur använder man en poolrobot?
  Hur fungerar en poolrobot?
  Vilken poolrobot ska man välja?
  Hur ofta ska man köra en poolrobot?
  Vilken poolrobot är bäst?

  Hur använder man en poolrobot?

  En poolrobot är enkel att använda. När din automatiska pooldammsugare ’väl är inkopplad är det i princip bara att trycka på start så sköter den sig själv. De flesta pooldammsugare är förprogrammerade med utförliga städprogram. Det enda du behöver tänka på är att tömma filterbehållaren på din poolrobot med jämna mellanrum.

  Hur fungerar en poolrobot?

  Att koppla in en poolrobot är mycket enkelt. Det enda du behöver göra är att ansluta den till ett eluttag. Sen är det bara att trycka på startknappen och låta din poolrobot göra jobbet.

  Vilken poolrobot ska man välja?

  Vilken poolrobot som passar dig bäst beror till viss del på vilken pool du har och om du vill att den ska kunna städa även väggen och vattenlinjen. De olika modellerna av pooldammsugare drivs antingen av ett bandat drivsystem eller med fyrhjulsdrift. Har du pooltrappa eller annan typ av hinder kan en poolrobot med fyrhjulsdrift vara ett bra val.

  Hur ofta ska man köra en poolrobot?

  Hur ofta du behöver rengöra poolen kan variera. Om det är fritt från lövträd och buskar runt poolen och du använder någon form av pooltäckning bör det kunna räcka att köra din poolrobot ungefär en gång i veckan. Skulle du däremot ha en öppen pool, gott om vegetation runt poolen samtidigt som barnen hoppar, springer, badar och leker hela dagarna så får du räkna med att städa poolen med poolrobot varje dag. Dock är det ju som sagt enkelt, bara att trycka på en knapp!

  Vilken poolrobot är bäst?

  Vilken poolrobot som är bäst för dig beror på vilken typ av pool du har, hur ofta poolen behövs städas och hur du vill använda den. Kontakta oss om du är osäker på vad du ska välja. Tillsammans hjälper vi dig hitta den poolrobot som passar just dig.

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering