Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE! HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE! HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE!

  Köpguide

  Guide för dig som vill köpa pool

  Det är mycket att tänka på när man skall köpa pool, valet av alla tillbehör, vad skall man ha för pool och vad som passar familjen bäst är frågor som vi gärna hjälper till med. Kontakta våra poolrådgivare så guidar dom er till bästa lösningen för hela familjen. Läs gärna igenom vår poolguide nedan innan poolköpet.

  1. Poolstorlek
  2. Poolens färg på vattnet
  3. Pooltillbehör
  4. Köp ditt badparadis
  5. Leverans
  6. Montering
  7. Klart

  1. Poolstorlek

  Vilken storlek på poolen skall vi välja?

  För normaltomten så brukar pool i 4×8 eller 3×6 meter vara en perfekt storlek. Är man många i familjen med barn och kanske barnbarn så lägg gärna till en meter eller två på bredd eller längd beroende på vad som passar bäst på tomten. Vill du simma i poolen? Välj en jet-stream som tillbehör eller varför inte bygga en lång och smal pool, detta blir mer och mer populärt för varje år.

  Exempel storlekar pool

  2. Poolens färg på vattnet

  Poolduk (Liner)

  Poolduken som klär poolens väggar och botten kallas liner. Linern är det som syns och färgen/mönstret på den är samma val att göra som när du väljer tapet för ditt hem. Vilken färg och vilket mönster passar dig bäst? Se våra liners under pooltillbehör/pooldesign. Senaste åren så har mosaikmönstrad liner blivit mycket populärt. Vår favorit är grå mosaik, vilken är din?

  Se våra poolliners

  3. Pooltillbehör

  Pooltillbehören är kryddan

  Pooltillbehören är de som ger det där lilla extra till ditt poolägande. En gaveltrappa som man kan sitta och njuta i efter en lång dag på jobbet är inte så dumt. Eller en Jet-stream för dig som vill ta en simtur för lite extra motion. Varför inte välja en automatisk poolrobot som städar poolen medan du sitter och njuter med något gott att dricka?  Läs mer om våra pooltillbehör nedan.

  Våra pooltillbehör

  4. Köp ditt badparadis

  Köp poolen och börja njut

  När man bestämt sig för att köpa pool är vi med dig genom hela processen och ser till att allt blir som du tänkt dig. När du bekräftat din order så börjar resan mot ett alldeles eget badparadis.

  Kontakta oss för offert

  5. Leverans

  Snabb leverans

  Vi har allt du behöver för att komma igång med ditt poolbygge på lager, detta gör att vi kan leverera på någon dag efter bekräftad order, även i högsäsong! Normal leveranstid på våra pooler är en till två dagar med undantag för specialbeställningar och sådant som tillverkas unikt för varje kund. Poolgiganten är ett tryggt val och vi gör allt vi kan för att du skall få bada som fort som möjligt efter bekräftad order.

  Läs mer

  6. Montering

  Vill du bygga poolen själv eller ta hjälp?

  Bygger du poolen själv följer du bara våra utförliga instruktioner och dyker det upp frågor under bygget så ringer du bara oss så hjälper vi dig med support över telefon. Tycker du hellre det skulle vara skönt att få poolen monterad av professionell poolmontör kan vi hjälpa dig med det också. Våra samarbetspartners bygger pooler åt våra kunder över hela Sverige.

  Så här lätt monterar du din pool själv

  7. Klart

  Underbara pooldagar

  När du är klar så är det bara att njuta av din nybyggda pool.

  Köpguide för att du skall köpa rätt pool

  Vi guidar dig rätt

  Har du ytterligare frågor eller funderingar?

  Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med svar på allt som du undrar över.

  Kontakta oss

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering