Fyll i en offertförfrågan!


  Dela med en vän!

  Beställ din pool i dag – passa på innan prishöjningen 31/12 – dessutom med 20% rabatt på grundpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Beställ din pool i dag – passa på innan prishöjningen 31/12 – dessutom med 20% rabatt på grundpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Beställ din pool i dag – passa på innan prishöjningen 31/12 – dessutom med 20% rabatt på grundpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag!

  Innan poolbygget

  Innan du börjar bygga din pool är det bra att tänka på följande

  Här har vi listat saker som är bra att tänka på innan du börja bygga din nya pool. Hör gärna av dig till oss om du vill att vi guidar dig genom hela processen.

  Ta god tid på dig
  Kostnad
  Bygglov eller marklov
  Placera poolen rätt
  Pool som du vill ha den
  Välj kvalitet
  Boka i tid

  Ta god tid på dig

  Ta god tid på dig

  När man skall bygga pool så är det smart att inte ha för bråttom. När du tar in offerter från flera aktörer så se till att jämföra noga, det är detaljerna som gör skillnaden. Hög kvalitet är viktigt när man gräver ner material i mark som skall hålla i många år. Ta inga förhastade beslut bara för att solen skiner, poolen skall ni njuta av i många år framöver.

  Kostnad

  Hur mycket får poolen kosta?

  Budgetera med alla delar som ingår i ett poolbygge. Poolmaterial, markentreprenad, vattenfyllning med tankbil? Altan och el-installation. Eventuellt poolmontage av extern byggare. Återställning av trädgård, häckar buskar osv. Ring oss så berättar vi mera om vad som är viktigt att tänka på och ser till att ni får en så rättvisande budget som möjligt innan ni startar.

  -Poolmaterial
  -Markentreprenad, sprängning, bortforsling, återfyllning, dränering, pumpbrunn, återställning
  -Montering
  -El-installation
  -Altan eller liknande
  -Poolmiljö, lampor, soffor, infravärmare mm

  Bygglov eller marklov

  Normalt krävs inte bygglov

  Normalt så krävs inte bygglov för att bygga pool. Om du skall fylla upp eller sänka marknivån avsevärt så kan det behövas marklov. Vid samtida byggnation av altan som är högt ovan mark så kan det behövas bygglov. Kontrollera med bygglovsavdelningen i din kommun om vad som gäller för just dig och ditt poolbygge.

  Placera poolen rätt

  Poolens placering

  När du skall välja placering så tänk på att poolen skall ligga så soligt som möjligt. Har du stora träd i närheten kan det vara bra att tänka på att de släpper löv på hösten och kan skugga poolen beroende på vilken årstid det är och hur solens bana går. Vill ni ha tips och råd på plats så hör av er till oss så kommer vi gärna på ett besök.

  Pool som du vill ha den

  Beställ poolen som du vill ha den

  Fundera på hur just er drömpool ser ut. Med vår poolkonstruktion kan ni få poolen i vilken storlek ni vill och i valfritt djup. Vill du ha en trappa på insidan eller utsidan? Eller två trappor? Pooltäckning som inte syns och som täcker din pool med en knapptryckning? Värmesystem som gör att du kan bada långt in på hösten? Ring oss så berättar vi hur din drömpool kan bli verklighet.

  Välj kvalitet

  Välj kvalitet på det du gräver ner

  Poolens viktigaste del är stommen. Med vår nya Thermopool NXT® får du en pool som varken rostar, ruttnar eller avger gifter i mark. Thermopoolen är så stabil att du aldrig behöver vara orolig för att inte poolen skall gå att tömma utan att väggarna bågnar eller rasar in. Välj vår poolkonstruktion för ett långt och bekymmersfritt poolägande.

  Boka i tid

  Om du inte skall bygga själv

  Ring och boka montörer och markentreprenad i god tid. Under högsäsong kan det vara svårt att få tag på hantverkare som kan hjälpa dig med kort varsel. Våra samarbetspartners är certifierade poolbyggare och finns över hela Sverige men koncentrerat i Stockholm, Göteborg & Malmö. Det är något vi varmt rekommenderar att ni skall använda för att undvika problem med montörer som inte monterat pool förut.

  Att tänka på Inför poolbygget

  POOLBYGGEN

  REDO ATT BÖRJA BYGGA DIN POOL

  För att poolbygget ska fungera så bra som möjligt underlättar god planering och gott om tid. Hösten är en bra tid att påbörja sitt poolprojekt om du ska göra det själv och vill kunna bygga din pool i lugn och ro. Att bygga pool på våren och ha en badklar pool till sommaren är dock det vanligaste. Då krävs lite snabbare beslut och arbetsinsats men vi kan rekommendera duktiga poolmontörer som hjälper dig att få poolen på plats om du känner att tiden inte räcker till. Annars bygger du enkelt poolen själv på några veckor.

  Läs mer om poolbyggen
  Ett kvällsdopp i er egna pool är ju underbart, beställ er pool idag av Poolgiganten

  Köpguide

  Guide för dig som vill köpa pool

  Det är mycket att tänka på när man skall köpa pool, valet av alla tillbehör och vad som passar familjen bäst är frågor som vi gärna hjälper till med.

  Läs vår köpguide

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering