Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!*

  Bygga pool själv eller ta hjälp?

  Först och främst, satsa på kvalitet! Väljer du en pool från Poolgiganten så kan du lita på att vara tryggad gällande den faktorn. Du får en pool som håller under lång tid framöver och med en kvalitetspool så förhöjs dessutom värdet på din fastighet.

  Bygg din pool själv eller ta hjälp av våra poolbyggare

  Vad kostar det att bygga en pool?

  Gör en heltäckande budget. Utöver ditt val av poolpaket, kalkylera även för markarbete samt även kringarbete för en komplett poolmiljö. Om du vill satsa på ett bra värmesystem, en poolvärmepump, så kan en elektriker behövas. Du önskar säkert en effektiv, säker och läcker pooltäckning. Ta med allt i budgeteringen som blir ett värdefullt underlag på resan mot din alldeles egna drömpool!

  Beslutar du dig för att lägga ut arbetet med själva bygget av poolen så hjälper vi dig att komma i kontakt med erfarna poolbyggare. Thermopoolen NXT® är dock lätt att bygga själv för den normalhändige hemmabyggaren – den totala kostnaden minskas dessutom med mellan 35–50%! Bland våra befintliga kunder är drygt 50% självbyggare.

  Vi guidar dig på vägen

  Klarar du att bygga en altan så bygger du enkelt din pool själv! Att bygga pool är ett roligt projekt, belöningen i en färdigställd pool med glittrande vatten framkallar en lyxbetonad känsla som är svårslagen. För att förenkla det för dig som kund under arbetets gång så har vi dessutom gjort allting ytterligare lite enklare:

  • Med hjälp av marknadsledande och mycket detaljerade instruktionsvideos i 3D vägleder vi dig genom alla steg när du själv vill bygga pool. Luta dig tillbaka och njut av ett smakprov i kortversion – inspirerande, pedagogiskt och underhållande!
  • Din pool levereras som block som du staplar på varandra likt byggklossar. Våra egenproducerade och svensktillverkade Thermoblock NXT® är lätta att arbeta med och har låg vikt. Armeringsjärn läggs i blocken och när hela stommen är på plats fyller du upp med betong. Slutresultatet blir en robust och välisolerad konstruktion.
  • Telefonkontakt med din säljare som finns tillgänglig för tips och råd längs vägen. Önskas specifika manualer så skickar vi över sådana i digital form.

  Poolgiganten har ett av Sveriges största lager av poolmaterial. Det innebär att när du bestämt dig för att sätta igång och bygga så är ditt beställda poolpaket snart levererat!

  Bäst kvalitet och service när du ska bygga pool

  Vi på Poolgiganten har över trettio års samlad erfarenhet av att sälja och bygga pool. Våra poolpaket är noggrant komponerade med högsta standard och allt samlat för att du enkelt ska komma igång med ditt poolbygge. Våra duktiga säljare och rådgivare stöttar dig under resans gång – allt för ett slutresultat i en klass för sig när din Thermopool NXT® är färdigbyggd!

  Att bygga pool är ett roligt projekt

  Bygga själv

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering