Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE! HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE! HÖSTKAMPANJ! 20% RABATT PÅ POOLPAKET* + GRATIS POOLSTÄDARE!

  Poolvärmeväxlare

  Värmeväxlare pool för inkoppling på befintlig värmekälla

  Poolgigantens värmeväxlare för pool kan installeras och anslutas till el-, ved-, pellets- eller oljepanna, värmepump eller solfångaranläggning. Behöver du hjälp med att välja rätt? Kontakta oss så löser vi dimensionering och rätt val av värmeväxlare till din pool för att få optimal pooluppvärmning.

  Kontakta oss
  Värmeväxlare Maxi Flow titanium

  Maxi-Flo titanium

  Maxi-Flo titanium poolvärmeväxlare

  En rörvärmeväxlare med tvinnade rör för bästa möjliga värmeöverföring som är optimerad för installation ihop med befintligt värmepumpssystem så som berg-, jord-, sjö-, luft/vatten-värmepump. Tillverkad av Titan som är idealiskt för pooler där saltklorinator används.

   

  75kW Pris: 19 900:-

  Värmeväxlare Maxi Flow

  Maxi-Flo

  Maxi-Flo värmeväxlare pool

  Poolvärmeväxlare Maxi-Flo är en rörvärmeväxlare som är optimerad för installation ihop med befintligt värmepumpssystem så som berg-, jord-, sjö-, luft/vatten-värmepump. Tillverkad i rostfritt syrafast stål för optimal livslängd. Värmeväxlaren är mycket enkel att montera med de rostfria, reglerbara fästena som medföljer.

   

  40kW Pris: 7 350:- / 75kW Pris: 11 250:-

  Värmeväxlare High Flow Titanium

  Hi-Flow titanium

  Hi-Flow titanium värmeväxlare pool

  poolvärmeväxlare Hi-Flow titanium är en spiralvärmeväxlare tillverkad av titan för användningsområden där risken för korrosion är stor. Poolvärmeväxlare titanium används med fördel där saltvatten eller t.ex. saltgenerator används. Rostfria, reglerbara fästen medföljer. Lämpar sig väl för fjärrvärmeinstallationer.

   

  40kW Pris: 12 050:- / 75kW Pris: 18 850:-

  Värmeväxlare High Flow

  Hi-Flow

  Hi-Flow värmeväxlare pool

  Värmeväxlare Hi-Flow är en spiralvärmeväxlare tillverkad av rostfritt syrafast stål för användningsområden där risken för korrosion är stor. Värmeväxlare Hi-Flow är enkel att installera. Rostfria, reglerbara fästen medföljer. Lämpar sig väl för fjärrvärmeinstallationer.

   

  40kW Pris: 7 350:- / 75kW Pris: 10 750:-

  Hi-Temp titanium poolvärmeväxlare

  Hi-Temp titanium

  Hi-Temp titanium poolvärmeväxlare

  Värmeväxlaren Hi-Temp titanium är en spiralvärmeväxlare för de mest krävande installationerna där risken för korrosion är stor. Värmeväxlare Hi-Temp titanium är en spiralvärmeväxlare tillverkad av glasfiberförstärkt termoplast med en hög glasinblandning för extra hållbarhet och är optimerad för installation ihop med befintligt värmesystem så med hög temperatur så som ved-, pellets-, oljepanna eller solfångare.

   

  40kW Pris: 10 650:- / 75kW Pris: 14 150:-

  Hi-Temp poolvärmeväxlare

  Hi-Temp

  Hi-Temp värmeväxlare

  Värmeväxlare Hi-Temp är en spiralvärmeväxlare tillverkad av glasfiberförstärkt termoplast och spiral av rostfritt syrafast stål.
  Växlaren är optimerad för installation ihop med befintligt värmesystem så med hög temperatur så som ved-, pellets-, oljepanna eller solfångare.

  40kW Pris: 5 950:- / 75kW Pris: 8 250:-

  Aqua MEX poolvärmeväxlare

  Aqua MEX

  Aqua MEX värmeväxlare

  Fullt utrustad värmeväxlare 40 och 70kW med cirkulationspump och elektronik för ekonomisk uppvärmning av din pool.  Aqua MEX är kompakt, fullt utrustad och mycket enkel att installera och använda. Finns både med incoloy och titanslinga. Priser nedan för incoloy.

  40kW Pris: 21 150:- / 70kW Pris: 25 450:-

  Fler uppvärmningsalternativ

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering