Fyll i en offertförfrågan!


Dela med en vän!

Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag!

THERMOPOOL

THERMOPOOL

SVERIGES MEST SÅLDA POOL

Thermopoolen är den starkaste och mest hållbara poolkonstruktionen på marknaden idag. Vi på Poolgiganten vill endast sälja det bästa då det är viktigt för oss med nöjda kunder. Det är därför vi säljer den Thermopool som har absolut högst kvalitet. Vår egentillverkade Thermopool 3.0 är förbättrad på flera punkter och är det bästa du kan bygga idag.

en thermopool är i block och enkel att bygga själv

FLEXIBEL, MILJÖVÄNLIG OCH ENERGISPARANDE

THERMOPOOLEN HÅLLER I LÄNGDEN

En thermopool byggs med thermoblock som fylls med armering och betong. Det resulterar i en av de mest hållbara poolkonstruktioner som finns på marknaden idag. Hela poolen fungerar som en enda stor termos och är mycket energieffektiv. Den effektiva isoleringsförmågan medför att uppvärmningskostnaden blir betydligt lägre än på enklare konstruktioner.

Thermopoolen byggs i miljövänligt material som går att återvinna. Väggarna består av extruderad cellplats (frigolit) som är fuktresistent och fri från bakterietillväxt. Till skillnad från andra poolkonstruktioner i t ex trä blir thermopoolens livslängd lika beständig som ett hus av betong. En investering i thermopool 3.0 är en investering för flera generationer.

En pool med robust konstruktion som är lätt att bygga

SÅ FUNGERAR EN THERMOPOOL

THERMOPOOLENS UPPBYGGNAD

Första steget när du ska anlägga en thermopool är att gjuta poolbotten som består av en betongplatta. Denna bottenplatta skall dräneras och kan förses med ett isolerskikt under plattan för att förhindra att värmen försvinner ut i marken. När plattan är klar så placeras thermoblocken ovanpå .

Thermopoolen levereras i valfri längd, bredd och djup. Blocken fylls därefter med armering och betong. Denna konstruktion innebär att poolen får en dubbelsidig isolering som är extremt effektiv och gör att värmen stannar kvar i poolen. När betongen härdat kläs poolkonstruktionen invändigt med en poolliner av valfri färg. Linern är poolens ytskikt och det är den som ger poolvattnet sin färg.

Att bada i sin egna pool är underbart, bjud in vänner och bekanta för ett dopp i er pool

BYGGA POOL I SLUTTANDE MILJÖ

THERMOPOOL PÅ BERGSTOMT

Tack vare thermopoolens självbärande poolstomme är den optimal för sluttande tomter. Den kan monteras på svåråtkomliga platser, ovan mark, helt eller delvis nedgrävd. Bor du på en sutterängtomt som sluttar eller på en oregelbunden bergstomt? Då kan det vara lätt att se poolprojektet som krångligt  då det skulle kunna kräva komplexa utgrävningar och sprängningsarbeten men med en thermopool så löser man det enkelt.

Thermopoolen är faktiskt den optimala lösningen för dessa förhållanden. Poolstommens konstruktion är helt självbärande och betongplattan kan gjutas även i den mest ojämna terrängen. Låt inte utseendet på din tomt påverka drömmen om en pool.

En Thermopool är gjord av armerade block

THERMOBLOCK POOL

BYGGA MED THERMOBLOCK

Thermopoolen 3.0 byggs med thermoblock som är tillverkade i ett hårt och beständigt cellplastmaterial. Thermoblocken är enkla att sätta samman och ger dig en oerhört stark och välisolerad pool med hög hållfasthet och bra livslängd.

Läs mer om Thermoblock

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

Finansiering