Fyll i en offertförfrågan!


  Dela med en vän!

  Bygg din pool i höst – just nu med 20% rabatt på våra poolpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Bygg din pool i höst – just nu med 20% rabatt på våra poolpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Bygg din pool i höst – just nu med 20% rabatt på våra poolpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag!

  BETONGPOOL

  BETONGPOOLER HAR MÅNGA FÖRDELAR

  Det är både billigt och enkelt att bygga en betongpool om du använder dig av isolerblock i frigolit (ex. Thermoblock 3.0) Du får en pool som håller hela livet och som dessutom ökar värdet på din tomt. Fördelarna med en betongpool är flera.

  Poolbelysning från Poolgiganten

  ANPASSNINGSBAR OCH STABIL

  EN BETONGPOOL HELT I DIN SMAK

  En armerad poolstomme i betong passar perfekt för den händige gör-det-själv-byggaren. Den kan byggas i olika former och passar olika terrängförhållanden. Betongpoolen är det bästa valet om du har en besvärlig tomt som sluttar eller är ojämn. Betongpoolen byggs på plats i trädgården och går att anpassa precis så som du vill ha den. Till skillnad från färdigbyggda pooler, som levereras som en stor badbalja, har du med en betongpool möjlighet att få precis det utseendet du vill ha. Det är lätt att anpassa poolen efter dina behov. Om du t ex önskar olika baddjup eller vill gjuta en invändig trappavsats så är det inga problem med en betongpool.

  Betongpoolens poolstomme består av cellplastblock som staplas på varandra ungefär som legobitar, och fylls med armering och betong. På så vis får poolväggarna dubbel isolering vilket är oerhört effektivt och håller driftkostnaderna nere. Att bygga en pool i betong brukar öka värdet på din fastighet då betongpoolen är känd för sin långa livslängd och höga kvalitet. Materialet är beständigt och hållfast, det finns ingen risk för söndervittring eller miljöfarliga ämnen som sipprar ut i marken. Ställer du höga krav på form och funktion, stil och hållbarhet? Betongpoolen ger en lyxig känsla och står sig i år efter år.

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering