Fyll i en offertförfrågan!


Dela med en vän!

Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag!

Våra pooltillbehör

Bara det bästa är gott nog

Våra pooltillbehör håller högsta tänkbara kvalitet och är noga utvalda från Europas ledande tillverkare. Allt för att du som kund skall kunna bada bekymmerfritt under många år.

Sköna pooltillbehör

Sköna tillval

Här finner du allt från kantsten till belysning

Här nedan har vi samlat alla tillvalen som ger din pool det där lilla extra. Varför inte välja en gaveltrappa att sitta i eller en snygg kantsten som ger poolen en läcker inramning?

Säkra poolöverdrag som passar alla pooler

Säkra Poolöverdrag

Här finner du allt från pooltak till vintertäckning

Unna dig en smidig pooltäckning så att det är enkelt att täcka poolen efter ni har badat. Detta sparar dessutom många sköna slantar i både uppvärmning och kemiåtgång.

Värme till pool

Effektiv uppvärmning

Här finner du allt från värmepumpar till solfångare

En pool skall vara varm och go att bada i hela badsäsongen. Med våra värmepumpar så värmer du poolen både enkelt och billigt tack vare den nya invertertekniken. 28 grader i vattnet hela sommaren, härligt!

Rent vatten i poolen

Rent och klart vatten

Här finner ni allt från poolstädare till aut. vattenrening

Ta något gott att dricka och slappna av medans poolstädaren gör jobbet. Kom hem efter att ha hälsat på släkten en vecka och vattnet är lika kristallklart som när du åkte tack vare Mini Master som automatiskt klorerar och pH-reglerar ditt vatten. Läs mer om våra tillbehör som underlättar ditt poolägande nedan:

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

Finansiering