Fyll i en offertförfrågan!


  Dela med en vän!

  Bygg din pool i höst – just nu med 20% rabatt på våra poolpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Bygg din pool i höst – just nu med 20% rabatt på våra poolpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Bygg din pool i höst – just nu med 20% rabatt på våra poolpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag!

  Våra pooltillbehör

  Bara det bästa är gott nog

  Våra pooltillbehör håller högsta tänkbara kvalitet och är noga utvalda från Europas ledande tillverkare. Allt för att du som kund skall kunna bada bekymmerfritt under många år.

  Sköna pooltillbehör

  Sköna tillval

  Här finner du allt från kantsten till belysning

  Här nedan har vi samlat alla tillvalen som ger din pool det där lilla extra. Varför inte välja en gaveltrappa att sitta i eller en snygg kantsten som ger poolen en läcker inramning?

  Säkra poolöverdrag som passar alla pooler

  Säkra Poolöverdrag

  Här finner du allt från pooltak till vintertäckning

  Unna dig en smidig pooltäckning så att det är enkelt att täcka poolen efter ni har badat. Detta sparar dessutom många sköna slantar i både uppvärmning och kemiåtgång.

  Värme till pool

  Effektiv uppvärmning

  Här finner du allt från värmepumpar till solfångare

  En pool skall vara varm och go att bada i hela badsäsongen. Med våra värmepumpar så värmer du poolen både enkelt och billigt tack vare den nya invertertekniken. 28 grader i vattnet hela sommaren, härligt!

  Rent vatten i poolen

  Rent och klart vatten

  Här finner ni allt från poolstädare till aut. vattenrening

  Ta något gott att dricka och slappna av medans poolstädaren gör jobbet. Kom hem efter att ha hälsat på släkten en vecka och vattnet är lika kristallklart som när du åkte tack vare Mini Master som automatiskt klorerar och pH-reglerar ditt vatten. Läs mer om våra tillbehör som underlättar ditt poolägande nedan:

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering