Fyll i en offertförfrågan!


  Dela med en vän!

  Bygg din pool i höst – just nu med 20% rabatt på våra poolpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Bygg din pool i höst – just nu med 20% rabatt på våra poolpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Bygg din pool i höst – just nu med 20% rabatt på våra poolpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag!

  PRISGARANTI

  VI VILL GE DIG BÄSTA PRISET!

  När du beställer din pool av oss på Poolgiganten ska du känna dig trygg med att du gjort ett riktigt bra köp. Vår generösa kundgaranti matchar priset om du mot förmodan hittar en likadan pool till ett lägre pris.

  PRISGARANTI VID KÖP AV POOLPAKET

  Vi strävar efter att ha de bästa priserna på marknaden för våra kvalitetsprodukter. Skulle du ändå hitta lägre priser när du jämför oss med andra leverantörer så matchar vi priset när du köper ett komplett poolpaket.

  SÅ FUNGERAR PRISGARANTIN

  Det enda du behöver göra om du hittar samma produkt till ett lägre pris är att dokumentera det priset hos återförsäljaren och kontakta oss. Vi matchar konkurrentens pris på komplett poolpaket och bjuder dig dessutom på en extra poolprodukt. Prisgarantin gäller nya beställningar av kompletta poolpaket. Den gäller ej enstaka poolprodukter eller offentliga pooler och vi gör heller inga återbetalningar för redan lagd order.

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering