Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!*

  Pool Malmö

  Bor du i Malmö med omnejd och funderar på att skaffa pool? Låt oss hjälpa dig. Poolgiganten har levererat pooler i Malmöområdet till nöjda kunder under lång tid. Vi har över trettio års erfarenhet av branschen och känner oss trygga i att kalla oss en av landets främsta poolleverantörer.

  Ett samarbete med Poolgiganten är ett tryggt samarbete. Vi är med dig hela vägen om du så önskar och hjälper dig med rådgivning kring ditt poolprojekt. Det spelar ingen roll om du vill ha poolen nedgrävd eller ovan mark, vi har något för dig. Vårt nätverk av skickliga poolmontörer i Malmö arbetar snabbt och säkert. Det enda du behöver göra är att välja badkläder för premiärdoppet.

  Vill du bygga poolen själv är det hur lätt som helst. Våra pooler levereras alltid med tydliga instruktioner och vi har telefonsupport om det dyker upp frågor under resans gång.

  Boka hembesök för pool i Malmö Poolgiganten levererar er pool i Malmö

  Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta en lösning som passar bäst för just dig. Våra duktiga rådgivare kommer gärna ut på ett hembesök i Malmö och tillsammans går vi igenom dina förutsättning och önskemål för er nya pool i Malmö.

  010-275 87 00 info@poolgiganten.se
  Konstruktion av poolstomme med Thermoblock

  Sveriges bästa pool

  En pool är en investering för livet och något som ska ge glädje och nytta över en lång period. Här på Poolgiganten arbetar vi bara med de bästa och mest högkvalitativa komponenterna för våra pooler. Vi levererar Sveriges mest sålda poolstomme, Thermopoolen. En oerhört stark stomme som håller i upp till hundra år. En pool i Malmö är en trygg investering för framtiden!

  Pool i Helsingborg Pool i Göteborg
  Kvinna i sin pool i Malmö som njuter av både sol och bad

  En pool höjer livskvaliteten

  Har du drömt om en egen swimmingpool på tomten i Malmö? En pool kan ge både mycket glädje och nytta, möjligheterna är närmast oändliga.

  Motion

  En pool hemma är perfekt när du vill komma i bättre form. Slipa konditionen och simtekniken med regelbundna träningspass. Med en swimmingpool hemma i Malmö kan du träna när du vill och slipper dessutom trängseln i simhallen.

  Lek och stoj

  En pool ger glädje för hela familjen och era vänner. Ni har alltid möjlighet till en spontan badsemester med en pool hemma. Kvalitetstid med familjen är värdefullt, här har ni möjlighet att skapa många fina minnen tillsammans.

  Poolfest på helgen

  Arrangera en fest att minnas. Alla i Malmö älskar väl ett poolparty en varm sommardag. Bjud in grannarna, vänner och familjen på en avslappnad tillställning med bad och grillat vid er nya pool.

  Swimmingpool i Malmö

  Vi vill påstå att det inte behöver vara särskilt komplicerat att köpa pool och vi har tagit fram en bra köpguide för dig som funderar på att skaffa pool. Det är ett par saker du behöver tänka på. Poolen ska passa bra på tomten rent storleksmässigt och den ska så klart uppfylla dina behov. Innan du tar ett beslut rekommenderar vi att du pratar med någon av våra skickliga rådgivare i Malmö. Tillsammans hjälper vi dig hitta rätt swimmingpool.

  Glöm inte pooltillbehören

  Utöver att leverera landets mest populära pool har vi självklart alla de sköna tillbehören som ger det där lilla extra. Men en värmepump säkerställer du att temperaturen alltid är perfekt och med ett bra pooltak eller lamelltäcke bibehåller du värmen i poolen över natten. Precis som en poolrobot eller reningsverk bidrar lamelltäcket också till att hålla poolen ren och fri från skräp.

  Det är detaljerna som gör det.

  När du nu väljer att investera i en pool, glöm inte bort de små sakerna som gör den stora skillnaden. Med rätt belysning, en pooltrappa och läcker kantsten kan du skapa en plats som verkligen utstrålar vardagslyx.

  Poolgiganten AB

  Vi är ett helägt dotterbolag till Mexon Holding AB. Personerna bakom Poolgiganten är samma personer som tidigare har utvecklat några av Sveriges mest framgångsrika poolföretag genom tiderna. Vår breda erfarenhet är något vi delar med oss till våra kära kunder. Vår ledstjärna, endast nöjda kunder, och vår strävan efter att alltid leverera bästa kvalitet till rätt pris genomsyrar hela vår verksamhet. Vi följer inte med utvecklingen, vi leder den.

  Bli en nöjd poolägare du också, köp din pool i Malmö av oss! Välkommen i familjen!

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering