Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  Beställ din pool idag och bada till våren! Beställ din pool idag och bada till våren! Beställ din pool idag och bada till våren!

  Hösten och vintern är en bra tid att bygga pool!

  Nedan listar vi fem goda skäl till varför man skall bygga sin pool på hösten/vintern och ha ett badklart paradis när vårsolen tittar fram.

  Hösten är bästa tiden att bygga pool!

  1. DU HINNER PLANERA DIN DRÖMTRÄDGÅRD

  När du bygger en pool finns många möjligheter och på hösten/vintern hinner du tänka igenom dina beslut noggrant. Hur stor den ska vara, vilken form den ska ha och hur poolen ska anläggas?

  • Är det bäst med nedgrävd pool eller ovanmarkpool?
  • Vill vi ha ett synlig eller dold pooltäckning?
  • Kantsten för att ge poolen en fin inramning eller varför inte en gaveltrappa för barnen att leka i och sittplats för de vuxna?
  • Miljön runt om poolen är också viktig – skall vi ha en pergola eller ett poolhus?
  • Sten eller trä på marken?
  • Plats för utekök eller en grill?

  En pool som kompletteras med en trivsam miljö lever upp till sin fulla potential och det hinner man med att skapa om man bygger på hösten.

  2. NJUT AV PROCESSEN I LUGN OCH RO

  Genom att bygga pool på hösten eller vintern då det är en betydligt lugnare tid för de flesta poolbyggare och andra hantverkare har de mer tid att både komma med sina rekommendationer och svara på dina frågor så att både placeringen och allt runt din pool blir riktigt genomtänkt. Bättre kan det inte bli.

  3. DET FINNS FLER TILLGÄNGLIGA HANTVERKARE

  Under hösten/vintern är hantverkare så som elektriker, poolmontörer och grävmaskinister inte lika upptagna som under våren och sommaren. Detta gör att du får en betydligt smidigare byggprocess och dessutom slipper du risken för att priset skjuter i höjden på grund av hög efterfrågan.

  4. GOTT OM TID ATT ÅTERSTÄLLA MARKEN RUNT OM POOLEN

  När poolen är färdigbyggd så är det dags att återställa marken runt om kring poolen. Bygga altan, lägga sten eller så gräs. När trädgården sedan är återställd så hinner allt börja gro lagom till våren och du har en färdig prunkande utemiljö till sommaren.

  5. BYGG NÄR DU INTE SPENDERAR DIN FRITID I TRÄDGÅRDEN

  På våren och sommaren älskar vi att vara ute, men under hösten/vintern används ofta inte trädgården i samma utsträckning, vilket gör att du inte vistas i samma miljö som grävmaskin och poolbyggare när du bygger poolen. Genom att tajma dina byggprojekt behöver din fritid inte påverkas av dem!

  Detta är fem bra anledningar till varför du skall bygga din pool på hösten/vintern men vi är säkra på att du kan hitta fler!

  KAN MAN VERKLIGEN BYGGA POOL PÅ VINTERN?

  Du kanske inte trodde det, men det är faktiskt möjligt att bygga pool året runt beroende på var i Sverige du bor. Detta beror såklart på hur tjock tjälen är när den skall brytas igenom för grävmaskinen. Det går att använda tjälen till din fördel då den fungerar som en stabil bas när tunga grävmaskiner används, vilket faktiskt räddar din trädgård.

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering