Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!*

  Plastdetaljer

  Bräddavlopp och inlopp i plast

  Som standard i våra poolpaket så ingår bassängdetaljer i plast (gäller ej vid tillval rostfritt). Plastdetaljerna är tillverkade av en högkvalitativ PVC-plast som tål klor och UV-strålning vilket gör att dom håller sig skinande vita i många år framöver.

  Vill du ha rostfria detaljer? - läs mer här

  Bräddavlopp

  Bräddavlopp Plast

  Bräddavlopp Plast är standard i våra poolpaket (om du inte valt rostfritt som tillval). Vattnet cirkulerar genom bräddavloppet som effektivt suger in allt ytvatten med löv och annat skräp som fastnar i bräddavloppets silkorg och sedan går vidare till sandfiltret för rening. Levereras som standard med lång hals för Thermopool.

  Pris: 2 850:-

  Inlopp

  Inlopp Plast

  Inloppet som är standard i våra poolpaket är tillverkat av en åldersbeständig plast enligt högsta industristandard. Inloppet levereras komplett och är gjort för linerpooler, packning samt låsmutter ingår.

  Pris: 300:-

  Ingjutningsrör

  Ingjutningsrör Plast

  Ingjutningsröret som är standard i våra poolpaket är tillverkat av en åldersbeständig plast enligt högsta industristandard. Ingjutningsröret är anpassat för en poolvägg med tjocklek 25cm (Thermopool).

  Pris: 250:-

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering