Fyll i en offertförfrågan!


Dela med en vän!

Vi upprepar succéerbjudandet - 20% i rabatt på alla poolpaket! Vi upprepar succéerbjudandet - 20% i rabatt på alla poolpaket! Vi upprepar succéerbjudandet - 20% i rabatt på alla poolpaket!

SWIMMINGPOOLER

FÖRLÄNG SOMMAREN MED EN SWIMMINGPOOL

Vi levererar swimmingpooler av högsta kvalitet som du kan njuta av från tidig vår långt in på hösten. Genom att värma upp din swimmingpool förlänger du badsäsongen. Vi kommer gärna hem till dig för att diskutera fram den lösning som passar bäst för just er trädgård.

Poolgigantens bil

hembesök för

Swimmingpool i Göteborg

Vi kommer gärna på hembesök till dig som bor i Göteborg med omnejd. Då går vi tillsammans igenom förutsättningarna för er trädgård och påbörjar planeringen för ert poolbygge.

Swimmingpool i Stockholm

Bor du inom tio mils radie från Stockholm och planerar att införskaffa en swimmingpool? Då besöker vi gärna dig och ger dig de bästa rekommendationerna för att lyckas med ditt poolprojekt. 

Swimmingpool i Malmö

För dig som bor i eller omkring Malmö planerar vi gärna in ett hembesök där vi tittar på din planering för bygge av swimmingpool. Vi ger dig de bästa tipsen för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Kontakta oss för ett hembesök

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

Finansiering