Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!*

  Lamelltäckning premium

  Automatisk lamelltäckning

  Vårt automatiska lamelltäcke Premium har isolerande lameller som håller värmen i poolen lika bra som ett pooltak men ger en elegantare lösning. Täckningen finns även med så kallade PCB-lameller vilket ger en effektiv uppvämning av poolen helt gratis. Lamelltäckningen är en godkänd säkerhetstäckning som håller för vuxna (100kg) att gå på och uppfyller den franska standarden NF-P90 308 som är den mest krävande säkerhetsstandarden i Europa. Öppnas enkelt med en app i din telefon.

  Kontakta oss

  Lamelltäcke Premium

  Lamelltäckning Premium med appstyrning

  Lamelltäckning Premium är dolt under en sittbänk på botten av poolen vilket ger maximal badyta samtidigt som man får en härlig sittplats att njuta av varma sommardagar. Överdraget öppnas smidigt via appen i din telefon. Standardlocket till bänken är tillverkat av vit PVC men går även att få i grå färg. Om man vill klä locket med granitkeramik, mosaik eller annan plattsättning så finns ett lock i rostfritt stål att välja till. PVC-lamellerna finns i färgerna vit, grå och sand. PCB-lamellerna (Polykarbonat) finns i transparent, transparent/svart (solvärme), transparent blå/svart (solvärme) samt transparent silver/svart (solvärme).

  • 3 x 6 m Pris: PVC / PCB 147 500:- / 175 700:-
  • 3,5 x 6,5 m Pris: PVC / PCB 155 000:- / 182 850:-
  • 3,5 x 7,5 m Pris: PVC / PCB 159 500:- / 191 850:-
  • 4 x 8 m Pris: PVC / PCB 167 000:- / 205 900:-
  • 4,5 x 9 m Pris: PVC / PCB 178 150:- / 228 600:-
  • 5 x 10 m Pris: PVC / PCB 193 950:- / 256 950:-
  • Lock som kan plattsättas Pristillägg: 4 750:-/lm poolbredd

  Det bästa sättet att njuta av din pool säkert och energieffektivt dygnet runt

  Transparenta lameller!

  Med Poolgigantens transparenta lameller förvandlas din pool till ett smycke i trädgården även på kvällen. Poolen blir ett blickfång även när den inte används och ljuset från belysningen ger en härlig atmosfär när det är mörk ute.

  Med transparenta lameller blir din pool en vacker och synlig del av din utomhusmiljö, även när den är stängd.

  Dolt poolöverdrag - lameltäckning premium

  Enkel installation

  Enkel installation – exklusiv sittplats

  Lamelltäckning Premium skruvas fast i poolväggen med medföljande fästen. Överdraget och balken sitter sedan monterade i samma fäste vilket gör installationen enkel och smidig. Överdraget har bara en rörlig del och det är motorn som sitter i axeln (samma princip som en motordriven markis) vilket gör det helt underhållsfritt, enkelt och smart! Lock och skiljevägg är tillverkade i vit PVC som standard men går även att få i grått. Vill man klä locket med plattsättning av valfritt slag så finns rostfritt lock att välja till som är speciellt framtaget för detta.

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering