Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  Bygga pool nära hus

  Detta lilla smycke till pool vill vår kund visa upp för att inspirera andra till ett bra poolköp

  När man vill bygga sin pool nära hus så finns det några viktiga saker att tänka på eftersom man bygger en pool med mängder av vatten nära sitt hus. Oavsett om du bygger en pool ovan mark eller en nedgrävd pool nära hus så är en väl genomtänkt och utförd dränering viktigare än någonsin.

  Att bygga en pool nära ditt hus kan vara fantastiskt vid ditt hem och skapa en trivsam och avkopplande utomhusmiljö. Här är några viktiga överväganden att ta hänsyn till när du planerar byggandet av din pool i närheten av huset.

  Välj noggrant var du ska placera poolen med tanke på tillgänglighet, solens position, integritet och landskapsarkitektur. Se till att följa byggnormer och regler för avstånd till gränser och befintliga strukturer.

  Kontrollera om du behöver bygglov eller tillstånd för att bygga poolen nära ditt hus. Regelverk och tillståndskrav varierar beroende på plats och poolens storlek.

  Planera för säkerhet genom att installera stängsel eller barriärer för att förhindra obehörig tillgång. Överväg ett säkert poolskydd för extra säkerhet.

  Se till att det finns rätt dräneringssystem och avlopp i närheten av poolområdet för att hantera vattenflöde och undvika vattenskador på huset.

  Tänk på hur poolen kan påverka skuggning och ventilation nära huset. Planera för eventuella skuggande strukturer eller växtlighet för att ge skydd från solen och se till att det finns tillräcklig luftcirkulation runt huset.

  Överväg tillgången till poolen för rengöring och underhåll. Tänk på att en nära placering av poolen kan påverka tillgången till filter- och rengöringssystem.

  Genom att noggrant tänka igenom och ta hänsyn till dessa faktorer samt rådgöra med professionella poolbyggare och lokal myndighet kan du skapa en pool nära ditt hus som är både vacker och funktionell samtidigt som du säkerställer att alla säkerhets- och regleringskrav är uppfyllda.

  Tillbaka till Pooletten FAQ

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering