Fyll i en offertförfrågan!


Dela med en vän!

Vi upprepar succéerbjudandet - 20% i rabatt på alla poolpaket! Vi upprepar succéerbjudandet - 20% i rabatt på alla poolpaket! Vi upprepar succéerbjudandet - 20% i rabatt på alla poolpaket!

Smuts/skräp i poolen

Hur håller du din pool ren på bästa sätt?

Här nedan kommer flera tips på hur du håller din pool fräsch och ren

Smutsrand i vattenlinjen
Grus i poolen
Löv på botten
Poolrengöring
Pooldammsugare
Poolskötsel

Smutsrand i vattenlinjen

Rengöring av vattenlinjen

För att tvätta bort smutsranden i poolen använder du linertvätt och en specialborste som finns att beställa hos Poolgiganten. OBS! Använd inte hushållsprodukter i poolen. Detta kan skada linern och ev. mönster på duken.

Grus i poolen

Jag har fått grus/sten i poolen

Grus som inte kan sugas upp med pooldammsugare plockas bort för hand eller försiktigt med håv utan att skada linern.

Löv på botten

Hur får jag bort löven på botten

Löven plockas upp med håv, se till att få bort så många som möjligt. Resterande smuts tar pooldammsugaren.

Poolrengöring

Poolrengöring – hur går det till?

Med bottensug avlägsnas skräp som sjunkit till botten av poolen. Sugslangen fylls med vatten i samband med att den förs ner i poolen. Bottensugsanordningen ska starta på poolbotten, så att inte luft sugs in i systemet. I samband med att dammsugningen är avslutad, så ska man stänga av cirkulationen. På detta sätt kan slangen lossas från bräddavloppet utan att skadas.

Det är också bra att ha en borste och en lövhåv, som sätts fast på teleskåpstången, så får man smidigt bort löv och annat skräp från vattnet.

Vattenrening

Pooldammsugare

Vad är en pooldammsugare?

En pooldammsugare rengör snabbt och enkelt poolbotten och trappsteg. Poolgiganten erbjuder automatiska pooldammsugare och poolrobotar, som gör poolstädningen åt dig. De finns i flera olika utföranden och kan förprogrammeras för optimal rengöring av poolen. 

Pooldammsugare

Poolskötsel

Hur utför man en bra poolskötsel?

Med rätt utrustning blir det enkelt och smidigt att rengöra poolen. För att rengöra poolbotten och dess väggar, så behövs en dammsugare eller en poolrobot. Det går också bra att använda en borste till väggar och vrår. Poolfiltret ska rengöras/backspolas ungefär en gång i månaden. Med ett täckande poolskydd skyddar du poolen från löv, skräp och smuts.

Poolstädare

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

Finansiering