Fyll i en offertförfrågan!


  Dela med en vän!

  Bygg din pool i höst och bada redan till våren! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Bygg din pool i höst och bada redan till våren! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Bygg din pool i höst och bada redan till våren! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag!

  Smuts/skräp i poolen

  Hur håller du din pool ren på bästa sätt?

  Här nedan kommer flera tips på hur du håller din pool fräsch och ren

  Smutsrand i vattenlinjen
  Grus i poolen
  Löv på botten
  Poolrengöring
  Pooldammsugare
  Poolskötsel

  Smutsrand i vattenlinjen

  Rengöring av vattenlinjen

  För att tvätta bort smutsranden i poolen använder du linertvätt och en specialborste som finns att beställa hos Poolgiganten. OBS! Använd inte hushållsprodukter i poolen. Detta kan skada linern och ev. mönster på duken.

  Grus i poolen

  Jag har fått grus/sten i poolen

  Grus som inte kan sugas upp med pooldammsugare plockas bort för hand eller försiktigt med håv utan att skada linern.

  Löv på botten

  Hur får jag bort löven på botten

  Löven plockas upp med håv, se till att få bort så många som möjligt. Resterande smuts tar pooldammsugaren.

  Poolrengöring

  Poolrengöring – hur går det till?

  Med bottensug avlägsnas skräp som sjunkit till botten av poolen. Sugslangen fylls med vatten i samband med att den förs ner i poolen. Bottensugsanordningen ska starta på poolbotten, så att inte luft sugs in i systemet. I samband med att dammsugningen är avslutad, så ska man stänga av cirkulationen. På detta sätt kan slangen lossas från bräddavloppet utan att skadas.

  Det är också bra att ha en borste och en lövhåv, som sätts fast på teleskåpstången, så får man smidigt bort löv och annat skräp från vattnet.

  Vattenrening

  Pooldammsugare

  Vad är en pooldammsugare?

  En pooldammsugare rengör snabbt och enkelt poolbotten och trappsteg. Poolgiganten erbjuder automatiska pooldammsugare och poolrobotar, som gör poolstädningen åt dig. De finns i flera olika utföranden och kan förprogrammeras för optimal rengöring av poolen.

  Pooldammsugare

  Poolskötsel

  Hur utför man en bra poolskötsel?

  Med rätt utrustning blir det enkelt och smidigt att rengöra poolen. För att rengöra poolbotten och dess väggar, så behövs en dammsugare eller en poolrobot. Det går också bra att använda en borste till väggar och vrår. Poolfiltret ska rengöras/backspolas ungefär en gång i månaden. Med ett täckande poolskydd skyddar du poolen från löv, skräp och smuts.

  Poolstädare

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering