Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!*

  Pool Uppsala

  Går ni i pooltankar? Då har ni kommit helt rätt. Poolgiganten har levererat pooler i Uppsala med omnejd till nöjda kunder under lång tid. Vi är inte rädda för att kalla oss en av landets främsta poolleverantörer. Med över trettio års erfarenhet av branschen vet vi vad vi pratar om.

  Att köpa pool av Poolgiganten är ett säkert val. Vi stöttar dig hela vägen om du så önskar och hjälper dig med råd och stöd när du projekterar. Vi kan även hjälpa till med finansiering på poolen och vi har samarbetspartner som kan sköta monteringen. Det spelar ingen roll om du vill ha poolen ovan mark eller nedgrävd, vi har alltid något för dig. Vårt nätverk av skickliga poolmontörer arbetar snabbt och säkert. Det enda du behöver fundera på är vilka du vill bjuda in till badpremiären.

  Föredrar du att bygga poolen själv är det inga problem. Våra pooler levereras alltid med klara instruktioner och har du frågor under resans gång är vår telefonsupport tillgänglig.

  Boka hembesök för pool i Uppsala  Vi kommer gärna till dig på ett hembesök i Uppsala

  Hör av dig till oss så går vi igenom vilken lösning som passar bäst för just dig. Boka gärna ett hembesök i Uppsala om ni planerar att investera i en pool i Stockholm så kommer våra duktiga rådgivare hem till dig och tillsammans hittar vi den perfekta lösningen för just din trädgård.

  010-275 87 00 info@poolgiganten.se
  Lastbil med leverans av pool till kund

  Hög kvalitet och service

  En swimmingpool är en investering för livet och något som ska ge nytta och glädje över en lång period. Här på Poolgiganten arbetar vi enbart med de bästa och mest högkvalitativa komponenterna till våra pooler. Vår poolkonstruktion, Thermopoolen, är den mest populära poolstommen i Sverige av en anledning. En oerhört stark stomme som håller mellan femtio och hundra år. En säker investering för framtiden.

  Pool i Västerås Pool i Stockholm
  Bygg pool på hösten och njut vid er pool under sommaren

  Ökad livskvalitet med pool

  Visst vore det härligt med en swimmingpool i trädgården? Möjligheterna med en pool är i det närmaste oändliga och något som både ger mycket glädje och nytta.

  Motion

  Vill du komma i bättre form eller kanske rentav har funderingar på att genomföra ett triathlon? Utveckla konditionen och tekniken med regelbunden simträning. Med en swimming pool hemma i Uppsala kan du träna när du vill och slipper dessutom trängseln i simhallen.

  Skoj och stim

  En pool ger glädje för hela familjen och dess vänner. Med en pool hemma i Uppsala har ni alltid möjlighet till en spontan badsemester. Kvalitetstid med familjen är värdefullt, här har ni möjlighet att skapa många fina minnen tillsammans.

  Poolparty på helgen

  Arrangera en fest vid er nya pool i Uppsala som är värd att minnas. Alla älskar väl ett poolparty en varm sommarkväll. Bjud in grannar, vänner och familj på en avslappnad tillställning, grill och god mat och dryck.

  Köpa pool i Uppsala

  Att köpa pool kan kanske kännas som ett stort projekt men vi har gjort det enkelt för dig. Som hjälp på traven har vi tagit fram en bra köpguide för dig som går i pooltankar. Det är såklart viktigt att du väljer en pool som passar bra på tomten, rent storleksmässigt och att den uppfyller det du vill få ut av poolen. Prata gärna med våra skickliga rådgivare innan du tar bestämmer dig. Tillsammans hjälper vi dig ta helt rätt beslut.

  Poolgiganten – Inte bara poolen

  Utöver att leverera landets mest populära pool har vi självklart alla de sköna tillbehören som ger det där lilla extra. Kontrollera temperaturen i poolen med en av våra värmepumpar och behåll värmen med ett automatiskt lamelltäcke eller pooltak. Pooltaket och lamelltäcket hjälper också till att hålla poolen ren, precis som en poolrobot och ett reningsverk.

  Det lilla extra

  Det är detaljerna som gör det. När du nu väljer att investera i en pool, glöm inte bort de små sakerna som gör den stora skillnaden. Med rätt belysning, en pooltrappa och läcker kantsten kan du skapa en plats som verkligen utstrålar vardagslyx.

  Poolgiganten AB

  Vi är ett helägt dotterbolag till Mexon Holding AB. Personerna bakom Poolgiganten är samma personer som tidigare har byggt upp några av Sveriges mest framgångsrika poolföretag genom tiderna. Vår breda erfarenhet är något vi delar med oss av till våra kära kunder. Vår ledstjärna, endast nöjda kunder, och vår strävan efter att alltid leverera bästa kvalitet till rätt pris genomsyrar hela vår verksamhet. Vi följer inte utvecklingen, vi leder den.

  Bli en nöjd poolägare du också, köp din pool i Uppsala av oss! Välkommen i familjen!

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering