Fyll i en offertförfrågan!

  Dela med en vän!

  POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!* POOLMARKNADENS BÄSTA DEAL NÅGONSIN! UPP TILL 30% I RABATT!*

  Pool Västerås

  Är det dags att skaffa pool? Då kan vi hjälpa er. Vi på Poolgiganten har under lång tid levererat pooler till nöjda kunder i Västeråsområdet. Med över trettio års erfarenhet av branschen tvekar vi inte på att kalla oss en av landets främsta poolleverantörer.

  Du kan känna dig trygg när du väljer att köpa pool i Västerås av Poolgiganten. Vi finns vid din sida under hela processen om du så önskar och hjälper till med rådgivning för din pool i Västerås. Det spelar ingen roll om du vill ha poolen ovan mark eller nedgrävd, vi kan hjälpa dig. Vi har även ett stort nätverk av skickliga poolmontörer som arbetar säkert och snabbt. Det enda du behöver göra är att bestämma vilka du vill bjuda in till det första doppet.

  Vill du hellre bygga poolen i Västerås själv är det givetvis inga problem. Det medföljer alltid tydliga instruktioner och skulle du behöva hjälp har vi support via telefon.

   

  Boka hembesök för pool i Västerås  Poolgiganten levererar och hjälper er med er nya pool i Västerås

  Hör av dig till oss så går vi igenom vilken lösning som passar bäst för just dig. Boka gärna ett hembesök i Västerås så kommer våra duktiga rådgivare hem till dig och tillsammans hittar vi den perfekta lösningen för just dig.

  010-275 87 00 info@poolgiganten.se
  Lastbil med leverans av pool till kund

  Hög kvalitet och service – snabb leverans!

  En pool är en investering för livet och något som ska ge glädje och nytta över en lång period. Därför arbetar vi bara med de allra mest högkvalitativa poolkomponenterna. Det är ingen slump att Thermopoolen, poolkonstruktionen vi använder, är den mest sålda poolstommen i Sverige. Det är en stomme som håller i upp till hundra år. En trygg investering för framtiden.

  Pool i Uppsala Pool i Stockholm
  Bygg pool på hösten och njut vid er pool under sommaren

  En swimmingpool höjer livskvaliteten

  En swimmingpool innebär ett rejält lyft för trädgården. Möjligheterna med en pool är i princip oändliga och något som innebär både stor glädje och nytta.

  Hemmaträning

  Vill du bättra på konditionen? Har du funderingar på att genomföra ett triathlon? Kom i form och bättra på simtekniken med regelbunden hemmaträning. Undvik trängsel i simhallen och träna när du vill.

  Lek och stoj

  En pool ger stor glädje för både familj och vänner. Med en pool hemma finns alltid möjligheten till en spontan badsemester. Kvalitetstid med familjen är värdefullt, här har ni möjlighet att skapa många fina minnen tillsammans.

  Poolparty på helgen

  Bli vänkretsens främst festfixare. Alla i Västerås uppskattar ett poolparty under varma sommardagar. Bjud in grannar, vänner och familj på en avslappnad tillställning med grill, paraplydrinkar och självklart, bad.

  Köpa pool i Västerås

  Det är enklare än du tror att köpa pool. Ja, det är många saker du behöver ta hänsyn till men det är därför Poolgiganten finns. Vi har tagit fram en bra köpguide för dig som går i pooltankar. Det är viktigt att du väljer en pool som uppfyller dina behov men den ska givetvis också få plats på din tomt. Prata med någon av våra duktiga rådgivare innan du bestämmer dig. Tillsammans hjälper vi dig ta helt rätt beslut.

  Vi levererar pool över hela Västeråsregionen. Bor du i Sala, Surahammar eller någon annanstans i närheten av Västerås kan vi leverera. Kontakta oss gärna om du har frågor.

  Mer än pool – Poolgiganten

  Självklart gör vi mer än att bara leverera själva poolen, vi ser också till att du har alla sköna pooltillbehör som ger det där lilla extra. Kontrollera temperaturen i poolen med en av våra värmepumpar och behåll värmen över natten tack vara ett lamelltäcke eller pooltak. Lamelltäcket bidrar dessutom att hålla poolen ren, precis som en poolrobot och ett reningsverk.

  Det lilla extra

  De små detaljerna gör den stora skillnaden. När du nu ska investera i en pool i Västerås, glöm inte bort det där lilla extra. Rätt poolbelysning, en pooltrappa och/eller läcker kantsten bidrar till en plats som verkligen utstrålar vardagslyx.

  Poolgiganten AB

  Vi är ett helägt dotterbolag till Mexon Holding AB. Personerna bakom Poolgiganten är samma personer som tidigare har utvecklat några av Sveriges mest framgångsrika poolföretag genom tiderna. Vår breda erfarenhet är något vi delar med oss till våra kära kunder. Vår ledstjärna, endast nöjda kunder, och vår strävan efter att alltid leverera bästa kvalitet till rätt pris genomsyrar hela vår verksamhet. Vi följer inte utvecklingen, vi leder den.

  Bli en nöjd poolägare du också, köp din pool av oss! Välkommen i familjen!

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering