Fyll i en offertförfrågan!


Dela med en vän!

Höstkampanj! 25% på alla tillval vid köp av komplett poolpaket! Kontakta oss så berättar vi mer. Höstkampanj! 25% på alla tillval vid köp av komplett poolpaket! Kontakta oss så berättar vi mer. Höstkampanj! 25% på alla tillval vid köp av komplett poolpaket! Kontakta oss så berättar vi mer.

Poolstädare

Automatiska pooldammsugare och poolrobotar

Varför städa poolen själv när en pooldammsugare kan göra jobbet åt dig! Våra poolstädare finns i flera utförande, de städar botten, vägg och vattenlinje beroende på modell.

Kontakta oss
Sonic 4 poolstädare

Sonic 4

Sonic 4 städar botten/vägg

Automatisk poolstädare som städar botten och väggen. Borstar med extra bra grepp för fäste även på de halaste ytor. Effektiv tvåtimmars rengöring. 15 m lång kabel med svivel som hjälper till att förhindra trassel. Förprogrammerad för optimal rengöring av poolen.

Pris: 12 900:-

Sonic 5 poolstädare

Sonic 5

Sonic 5 städar botten, vägg och vattenlinje

Automatisk poolstädare som städar botten, vägg och vattenlinje. Borstar med extra bra grepp för fäste även på de halaste ytor. Effektiv tvåtimmars rengöring. 15m lång kabel med svivel som hjälper till att förhindra trassel. Förprogrammerad för optimal rengöring av poolen.

Pris: 15 900:-

Vortex Pro, RV 5400

Vortex PRO

Vortex Pro 4WD botten, vägg och vattenlinje

Städrobot med vortexteknik för att garantera högsta tänkbara sugeffekt under hela städcykeln. Det unika lyftsystemet och smarta kabelsystemet skapar ökad komfort. Tack vare 4-hjulsdriften klarar den alla typer av ytor och hinder bättre. Vortex PRO 4WD är för dig som vill uppnå ett perfekt städresultat.

Pris: 19 900:-

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

Finansiering