Fyll i en offertförfrågan!


  Dela med en vän!

  20% i rabatt på poolpaket* t.o.m 31/3 - Ring oss redan idag! 20% i rabatt på poolpaket* t.o.m 31/3 - Ring oss redan idag! 20% i rabatt på poolpaket* t.o.m 31/3 - Ring oss redan idag!

  Poolstädare

  Automatiska pooldammsugare och poolrobotar

  Varför städa poolen själv när en pooldammsugare kan göra jobbet åt dig! Våra pooldammsugare finns i flera utförande, poolrengöring som städar botten, vägg och vattenlinje beroende på modell.

  Kontakta oss
  Evo XL - Pooldammsugare

  EVO XL

  Pooldammsugare EVO XL – städar botten/vägg &vattenlinje

  Automatisk poolstädare som städar botten, vägg och vattenlinje. Kassetter för enkel rengöring/tömning av löv/skräp med transparenta lock för att snabbt se om det är dags för tömning. Borstar med extra bra grepp för fäste även på de halaste ytor. Två städprogram. 15m lång kabel. Förprogrammerad för optimal rengöring av poolen.

  Pris: 14 950:-

  Vortex Pro, RV 5400 pooldammsugare

  Vortex PRO

  Vortex Pro 4WD botten, vägg och vattenlinje

  Städrobot med vortexteknik för att garantera högsta tänkbara sugeffekt under hela städcykeln. Det unika lyftsystemet och smarta kabelsystemet skapar ökad komfort. Tack vare 4-hjulsdriften klarar den alla typer av ytor och hinder bättre. Vortex PRO 4WD är för dig som vill uppnå ett perfekt städresultat.

  Ring för pris på denna produkt

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering