Fyll i en offertförfrågan!


  Dela med en vän!

  Bygg din pool i höst och bada redan till våren! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Bygg din pool i höst och bada redan till våren! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Bygg din pool i höst och bada redan till våren! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag!

  Poolstädare

  Automatiska pooldammsugare och poolrobotar

  Varför städa poolen själv när en pooldammsugare kan göra jobbet åt dig! Våra pooldammsugare finns i flera utförande, poolrengöring som städar botten, vägg och vattenlinje beroende på modell.

  Kontakta oss
  Evo XL - Pooldammsugare

  EVO XL

  Pooldammsugare EVO XL – städar botten/vägg &vattenlinje

  Automatisk poolstädare som städar botten, vägg och vattenlinje. Kassetter för enkel rengöring/tömning av löv/skräp med transparenta lock för att snabbt se om det är dags för tömning. Borstar med extra bra grepp för fäste även på de halaste ytor. Två städprogram. 15m lång kabel. Förprogrammerad för optimal rengöring av poolen.

  Pris: 14 950:-

  *Räkneexempel för lån med rörlig ränta f.n 4,95%: Effektiv ränta är för närvarande 12,00% vid ett annuitetslån. Ett lån på 14 950 kr med 128 månadsbetalningar på 196 kr innebär en totalkostnad på 25 583 kr att betala (inkluderar administrativ avgift 45 kr och uppläggningsavgift 495 kr). Lånet kan förtidslösas utan kostnad.

  Vortex Pro, RV 5400 pooldammsugare

  Vortex PRO

  Vortex Pro 4WD botten, vägg och vattenlinje

  Städrobot med vortexteknik för att garantera högsta tänkbara sugeffekt under hela städcykeln. Det unika lyftsystemet och smarta kabelsystemet skapar ökad komfort. Tack vare 4-hjulsdriften klarar den alla typer av ytor och hinder bättre. Vortex PRO 4WD är för dig som vill uppnå ett perfekt städresultat.

  Ring för pris på denna produkt.

  Vanliga frågor om poolstäd

  Hur använder man en pooldammsugare?
  Hur kopplar man pooldammsugaren?
  Vilken poolrobot ska man välja?
  Hur ofta ska man köra poolroboten?
  Vilken poolrobot är bäst?

  Hur använder man en pooldammsugare?

  En automatisk pooldammsugare är enkel att använda. När den väl är inkopplad är det i princip bara att trycka på start så sköter den sig själv. De flesta poolrobotar är förprogrammerade med utförliga städprogram. Det enda du behöver tänka på är att tömma filterbehållaren med jämna mellanrum.

  Hur kopplar man pooldammsugaren?

  Att koppla in en pooldammsugare är mycket enkelt. Det enda du behöver göra är att ansluta den till ett eluttag. Sen är det bara att trycka på startknappen och låta roboten göra jobbet.

  Vilken poolrobot ska man välja?

  Vilken poolrobot som passar dig bäst beror till viss del på vilken pool du har och om du vill att den ska kunna städa även väggen och vattenlinjen. De olika modellerna drivs antingen av ett bandat drivsystem eller med fyrhjulsdrift. Har du pooltrappa eller annan typ av hinder kan fyrhjulsdrift vara ett bra val.

  Hur ofta ska man köra poolroboten?

  Hur ofta du behöver rengöra poolen kan variera. Om det är fritt från lövträd och buskar runt poolen och du använder någon form av pooltäckning bör det kunna räcka att köra dammsugaren ungefär en gång i veckan. Skulle du däremot ha en öppen pool, gott om vegetation runt poolen samtidigt som barnen hoppar, springer, badar och leker hela dagarna så får du räkna med att städa poolen varje dag. Dock är det ju som sagt enkelt, bara att trycka på en knapp!

  Vilken poolrobot är bäst?

  Vilken poolrobot som är bäst för dig beror på vilken typ av pool du har, hur ofta poolen behövs städas och hur du vill använda den. Kontakta oss om du är osäker på vad du ska välja. Tillsammans hjälper vi dig hitta den dammsugare som passar just dig.

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering