Fyll i en offertförfrågan!


Dela med en vän!

Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag!

Poolstädare

Automatiska pooldammsugare och poolrobotar

Varför städa poolen själv när en pooldammsugare kan göra jobbet åt dig! Våra pooldammsugare finns i flera utförande, poolrengöring som städar botten, vägg och vattenlinje beroende på modell.

Kontakta oss
Sonic 4 poolstädare

Sonic 4

Sonic 4 pooldammsugare städar botten/vägg

Automatisk pooldammsugare som städar botten och väggen. Borstar med extra bra grepp för fäste även på de halaste ytor. Effektiv tvåtimmars poolrengöring. 15 m lång kabel med svivel som hjälper till att förhindra trassel. Förprogrammerad för optimal rengöring av poolen.

Pris: 12 900:-

Sonic 5 pooldammsugare

Sonic 5

Sonic 5 städar botten, vägg och vattenlinje

Automatisk poolstädare som städar botten, vägg och vattenlinje. Borstar med extra bra grepp för fäste även på de halaste ytor. Effektiv tvåtimmars rengöring. 15m lång kabel med svivel som hjälper till att förhindra trassel. Förprogrammerad för optimal rengöring av poolen.

Pris: 15 900:-

Vortex Pro, RV 5400 pooldammsugare

Vortex PRO

Vortex Pro 4WD botten, vägg och vattenlinje

Städrobot med vortexteknik för att garantera högsta tänkbara sugeffekt under hela städcykeln. Det unika lyftsystemet och smarta kabelsystemet skapar ökad komfort. Tack vare 4-hjulsdriften klarar den alla typer av ytor och hinder bättre. Vortex PRO 4WD är för dig som vill uppnå ett perfekt städresultat.

Ring för pris på denna produkt

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

Finansiering