Fyll i en offertförfrågan!


Dela med en vän!

Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag! Hösten är bästa tiden att bygga pool - Ring oss redan idag!

Värmeväxlare

Poolvärmeväxlare för inkoppling på befintlig värmekälla

Poolgigantens poolvärmeväxlare kan installeras och anslutas till el-, ved-, pellets- eller oljepanna, värmepump eller solfångaranläggning. Behöver du hjälp med att välja rätt? Kontakta oss så löser vi dimensionering och rätt val av värmeväxlare till din pool för att få optimal pooluppvärmning.

Kontakta oss
Värmeväxlare Maxi Flow titanium

Maxi-Flo titanium

Maxi-Flo titanium poolvärmeväxlare

En rörvärmeväxlare med tvinnade rör för bästa möjliga värmeöverföring som är optimerad för installation ihop med befintligt värmepumpssystem så som berg-, jord-, sjö-, luft/vatten-värmepump. Tillverkad av Titan som är idealiskt för pooler där saltklorinator används.

 

75kW Pris: 17 900:-

Värmeväxlare Maxi Flow

Maxi-Flo

Maxi-Flo värmeväxlare

Poolvärmeväxlare Maxi-Flo är en rörvärmeväxlare som är optimerad för installation ihop med befintligt värmepumpssystem så som berg-, jord-, sjö-, luft/vatten-värmepump. Tillverkad i rostfritt syrafast stål för optimal livslängd. Värmeväxlaren är mycket enkel att montera med de rostfria, reglerbara fästena som medföljer.

 

40kW Pris: 6 500:- / 75kW Pris: 9 900:-

Värmeväxlare High Flow Titanium

Hi-Flow titanium

Hi-Flow titanium värmeväxlare

Värmeväxlare Hi-Flow titanium är en spiralvärmeväxlare tillverkad av titan för användningsområden där risken för korrosion är stor. Värmeväxlare titanium används med fördel där saltvatten eller t.ex. saltgenerator används. Rostfria, reglerbara fästen medföljer. Lämpar sig väl för fjärrvärmeinstallationer.

 

40kW Pris: 10 950:- / 75kW Pris: 19 900:-

Värmeväxlare High Flow

Hi-Flow

Hi-Flow värmeväxlare

Värmeväxlare Hi-Flow är en spiralvärmeväxlare tillverkad av rostfritt syrafast stål för användningsområden där risken för korrosion är stor. Värmeväxlare Hi-Flow är enkel att installera. Rostfria, reglerbara fästen medföljer. Lämpar sig väl för fjärrvärmeinstallationer.

 

40kW Pris: 6 500:- / 75kW Pris: 9 550:-

Hi-Temp titanium poolvärmeväxlare

Hi-Temp titanium

Hi-Temp titanium värmeväxlare

Värmeväxlaren Hi-Temp titanium är en spiralvärmeväxlare för de mest krävande installationerna där risken för korrosion är stor. Värmeväxlare Hi-Temp titanium är en spiralvärmeväxlare tillverkad av glasfiberförstärkt termoplast med en hög glasinblandning för extra hållbarhet och är optimerad för installation ihop med befintligt värmesystem så med hög temperatur så som ved-, pellets-, oljepanna eller solfångare.

 

40kW Pris: 9 750:- / 75kW Pris: 12 900:-

Hi-Temp poolvärmeväxlare

Hi-Temp

Hi-Temp värmeväxlare

Värmeväxlare Hi-Temp är en spiralvärmeväxlare tillverkad av glasfiberförstärkt termoplast och spiral av rostfritt syrafast stål.
Växlaren är optimerad för installation ihop med befintligt värmesystem så med hög temperatur så som ved-, pellets-, oljepanna eller solfångare.

40kW Pris: 5 250:- / 75kW Pris: 7 250:-

Aqua MEX poolvärmeväxlare

Aqua MEX

Aqua MEX värmeväxlare

Fullt utrustad värmeväxlare 40 och 70kW med cirkulationspump och elektronik för ekonomisk uppvärmning av din pool.  Aqua MEX är kompakt, fullt utrustad och mycket enkel att installera och använda. Finns både med incoloy och titanslinga. Priser nedan för incoloy.

40kW Pris: 16 950:- / 70kW Pris: 20 500:-

Fler uppvärmningsalternativ

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

Finansiering