Fyll i en offertförfrågan!


  Dela med en vän!

  20% rabatt på pool
  Beställ din pool i dag – passa på innan prishöjningen 31/12 – dessutom med 20% rabatt på grundpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Beställ din pool i dag – passa på innan prishöjningen 31/12 – dessutom med 20% rabatt på grundpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag! Beställ din pool i dag – passa på innan prishöjningen 31/12 – dessutom med 20% rabatt på grundpaket! Välkommen till Sveriges snabbast växande poolföretag!
  Kantsten runt pool

  Thermopoolen NXT

  Pool av högsta kvalitet!

  Poolgiganten har valt att sälja Thermopoolen NXT® som är marknadens bästa poolstomme. Vi har över trettio års samlad erfarenhet av pooler och poolstommar så vi vet vad vi pratar om. Beroende på hur din tomt ser ut kan en viss typ av pool passa bättre än en annan. Läs mer om våra pooler nedan så förstår du vad vi menar.

  Eller kontakta oss så hittar vi tillsammans bästa lösningen för just ert badparadis.

  *20% rabatt gäller grundpaket, ej tillval.

  010-275 87 00 Maila oss
  • POOLPAKET
  • SVENSKT!
  • ROBUST!

  STORLEKSGUIDE & PRISFÖRSLAG

  PRISEXEMPEL PÅ VANLIGA POOLSTORLEKAR

  3 X 6 METER

  3,5 X 6,5 METER

  3,5 X 7,5 METER

  4 X 8 METER

  5 X 10 METER

  VALFRI STORLEK

  3 X 6 METER

  Thermopool 3 X 6 meter

  Thermoblock NXT®, blå liner med snäpplist, bottenmatta 550 g, stege 4-steg vikbar, komplett belysning, bräddavlopp och inlopp i ABS-plast, kraftigt reningsverk, kopplingspaket XL, startpaket kemi/städ XL

  Pris från: 86 550:-

  3,5 X 6,5 METER

  Thermopool 3,5 X 6,5 meter

  Thermoblock NXT®, blå liner med snäpplist, bottenmatta 550 g, stege 4-steg vikbar, komplett belysning, bräddavlopp och inlopp i ABS-plast, kraftigt reningsverk, kopplingspaket XL, startpaket kemi/städ XL

  Pris från: 91 350:-

  Pool som är 3,5 x 6,5 meter

  3,5 X 7,5 METER

  Thermopool 3,5 X 7,5 meter

  Thermoblock NXT®, blå liner med snäpplist, bottenmatta 550 g, stege 4-steg vikbar, komplett belysning, bräddavlopp och inlopp i ABS-plast, kraftigt reningsverk, kopplingspaket XL, startpaket kemi/städ XL

  Pris från: 96 100 :-

  4 X 8 METER

  Thermopool 4 X 8 meter

  Thermoblock NXT®, blå liner med snäpplist, bottenmatta 550 g, stege 4-steg vikbar, komplett belysning, bräddavlopp och inlopp i ABS-plast, kraftigt reningsverk, kopplingspaket XL, startpaket kemi/städ XL

  Pris från: 99 950:-

  5 X 10 METER

  Thermopool 5 X 10 meter

  Thermoblock NXT®, blå liner med snäpplist, bottenmatta 550 g, stege 4-steg vikbar, 2 st. kompletta belysningar, bräddavlopp och inlopp i ABS-plast, kraftigt reningsverk, kopplingspaket XL, startpaket kemi/städ XL

  Pris från: 129 500:-

  VALFRI STORLEK

  Thermopool valfri storlek

  Bygg poolen i vilket mått du vill, stommen kapas enklast i steg om 25 cm. Grundpaketet innehåller Thermoblock NXT®, blå liner med snäpplist, bottenmatta 550 g, stege 4-steg vikbar, komplett belysning, bräddavlopp och inlopp i ABS-plast, kraftigt reningsverk, kopplingspaket XL, startpaket kemi/städ XL

  Pris från: Kontakta oss för offert

  FLEXIBELT POOLVAL

  Här presenteras exempel på poolpaket i olika storlekar, men det går självklart att få i vilka storlekar och djup som helst. De vanligaste poolpaketen som våra kunder väljer är mellan 4 x 8 meter och 5 x 10 meter, med ett standarddjup på 1,5 meter. Vi gör hembesök i Stockholm, Göteborg och Malmöregionen med omnejd om ni vill ha tips och råd om vilken poolstorlek som passar er tomt bäst.

  Bygg din pool själv och spara pengar

  Konstruktion i toppklass

  Thermo NXT® – Svensktillverkad poolstomme!

  Poolgiganten har egen produktutveckling och tillverkning samt eget lager vilket garanterar högsta tänkbara kvalitet, och tillgång på material när du som bäst behöver det. Stommen på vår Svensktillverkade Thermopool NXT® är uppbyggd av isolerade frigolitblock som man fyller med armering och betong. Detta ger en värmebesparande och extremt stabil stomme som klarar att stå fritt ovan mark, helt eller delvis nedgrävd samt tål att tömmas utan risk för att väggarna bågnar. Tack vare denna konstruktion så håller Thermopoolen NXT® utan problem i 50-100 år!

  VÄLJ ENDAST DET BÄSTA

  THERMOPOOLEN NXT® ÄR ROBUST, VÄLISOLERAD OCH LÄTTBYGGD!

  Rubust självbärande poolkonstruktion

  Robust självbärande konstruktion

  Thermoblock. Väldigt enkelt, som Lego för vuxna!

  Extremt energisparande

  Lättmonterad pool

  Lättmonterad

  ”Vi beställde vårt poolpaket av Poolgiganten då vi fått tips från en granne som köpt av dom och var mycket nöjda. Snabb leverans och väldigt hög kvalitet på allt. Vi valde att bygga poolen själva och blev väldigt imponerade över hur lättmonterad deras stomme var. Grymma instruktionsvideos och bra telefonsupport (behövdes knappt). Rekommenderar starkt detta företag!
  Familjen Andersson i Eskilstuna”

  VI ÄR MED DIG HELA VÄGEN

  Snabba leveranser

  Högsta kvalitet

  Alltid rätt pris

  Välj endast det bästa när du bygger din pool

  Thermo NXT® – senaste generationens Pool!

  Thermopoolen är Sveriges mest sålda poolkonstruktion och utom tävlan den starkaste och mest hållbara poolen på marknaden idag. Poolgigantens Thermopool NXT® som är tillverkad enligt högsta industristandard är den senaste generationens Thermopool. Blocket på Thermo NXT® har en extra hård insida jämfört med liknande konstruktioner samt har bättre passform mellan blocken vilket underlättar montage och ger bättre finish på färdig poolvägg. Thermopool NXT® har en stomme med kärna av betong och armering vilket gör den väldigt stabil. Hela poolen är som en enda stor termos då poolväggarna består av extruderad cellplast (frigolit). Stommens hårda insida ger ett perfekt underlag för valfritt väggmaterial så som liner eller glasmosaik. Denna poolkonstruktion kan byggas i valfri storlek avseende både längd, bredd och djup men mest populärt är pool i 4×8 eller 5×10 meter i storlek.

  Lättbyggd pool av Thermoblock

  Bygga poolen själv

  Enkelt att bygga poolen själv!

  Våra poolpaket är speciellt framtagna för att vara lätta att montera för självbyggare. Vi har tydliga och enkla instruktionsfilmer och manualer. Klicka här eller på knappen nedan för att se en snabbversion av hur monteringen går till. Vi har även telefonsupport under bygget om eventuella frågor skulle uppstå. Allt för att du som självbyggare skall få ditt badparadis klart inom kort!

  Enkelt att bygga själv

  Grymt kompetent poolföretag med snabb leverans och väldigt behjälpliga. Ringde ett par gånger under bygget och fick alltid snabba svar” 

  – Hans Sandblom

  ”Jättefin service för inköp och mycket bra uppföljning efter leverans och vid frågor som uppkom i samband med monteringen. Rekommenderas varmt!”

  – Nils Bona

  En poolrobot är bra pooltillbehör från Poolgiganten

  Pooltillbehör

  Pooltillbehör för din pool

  Våra pooltillbehör är av högsta kvalitet och noga utvalda för att passa ihop med varandra. Ett tips är att välja till rostfria detaljer när du bygger en thermopool då det du gräver ner i mark skall hålla länge och då är det viktigt med högsta tänkbara kvalitet.

  Se våra pooltillbehör
  Emballage poolpaket

  POOLPAKET FÖR OMGÅENDE LEVERANS

  Komplett poolpaket redo att installeras

  När du ska köpa en pool är det en hel del att tänka på. Köp ett komplett poolpaket av oss så ser vi till att du får med dig allt du behöver för att påbörja bygget av din drömpool.

  Vi skräddarsyr poolpaketet utefter dina önskemål och ger dig rådgivningen du behöver innan du beställer din pool. Vill du bygga poolen själv följer det med instruktioner som gör poolbygget till ett överkomligt projekt. Om du önskar hjälp av professionella poolmontörer bistår vi med kontakter. Leverans av poolpaketet sker omgående då allt finns på lager (gäller ej måttanpassade produkter så som liner, överdrag mm).

  Läs mer om poolpaket

  Rektangulär pool

  En fråga som kan dyka upp när man funderar på att skaffa pool är formen. Frågar du oss på Poolgiganten är svaret enkelt. Självklart ska den vara rektangulär! En rektangulär pool har alla fördelar jämfört med andra former. Dessutom så är den rektangulära poolen den klassiska formen som aldrig går ur tiden vilket kan vara bra med tanke på att poolen skall vara trädgårdens smycke i flera generationer.

  En rektangulär form är dessutom ett bra val för dig som vill ha motion. Även om du inte väljer den längsta modellen är det betydligt enklare att motionssimma i en avlång pool. Vill du ha lite mer utmaning när du simmar hemma så installerar du en Jet-stream. Jet-Stream från Poolgiganten har ställbar styrka, ställ in det motstånd du vill ha och sedan är det bara att sätta igång med motionssimmandet.

  Några av fördelarna med rektangulär pool

  • Enkel att montera
  • Välisolerad
  • Den är enklare att täcka
  • Möjlighet till valfri storlek
  • Och kanske bäst av allt – du kan ha en gaveltrappa i ena änden, poolen blir enkel att komma i och ur och du får en lounge-del på köpet. Även poolpartyn blir betydligt roligare. Tänk dig att hänga i ena änden, kanske sittandes i trappan med något gott att dricka samtidigt som några gäster spelar volleyboll i andra änden.
  Rektangulär pool

  Pool i trädgården

  Stor eller liten trädgård?

  Funderar du på om poolen får plats i trädgården? Faktum är att man inte behöver ha en jättestor tomt för att kunna njuta av en egen pool. Köper du en pool från Poolgiganten bestämmer du själv hur stor den ska vara och självklart hjälper vi dig på vägen. Vi har pooler för alla tomter och vår Thermopool NXT® kan enkelt byggas i steg om 25 cm.

  Tänk dig att vakna upp en varm sommardag, öppna upp dörrarna och gå direkt ut i trädgården för ett uppfriskande morgondopp. Morgonkaffet avnjuter du självklart på pooldäcket i en bekväm solstol. Vi hjälper dig att förvekliga din pooldröm i trädgården. Kontakta oss så går vi igenom vad som passar just dig bäst.

  Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

  Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar.

  Finansiering